DITEC automata sorompók az egészségügyben

Parkolók, raktárbázisok, cégek és telephelyek bejáratainak lezárására, a forgalom szabályozására a legjobb kaputechnika megoldás a sorompó. Manapság a kézi mozgatású sorompók már kimentek a divatból. Az egészségügyben, a köztudottan nehéz anyagi helyzet ellenére sem lehet a járműforgalom szabályozását megoldani automata sorompók nélkül. Többféle elvárásnak kell megfelelnie egy automata sorompónak. Ezek általában a gyors és megbízható működés, biztonságos és egyszerű használat. A DITEC sorompók maradéktalanul megfelelnek ezeknek az elvárásoknak. Működésük rendkívül gyors. Alap esetben is 4 másodperc alatt felnyit, vagy lezár, de a QIK-7EH sorompó kevesebb mint 2 másodperc alatt teszi ezt meg. Megbízható működésük, különösen az egészségügyben, elengedhetetlen. Itt nem történhet meg az, hogy egy mentőautónak a sorompók miatt várakoznia kelljen. Nem véletlen, hogy a DITEC sorompók 2 év teljes körű garanciával rendelkeznek. Használatuk rendkívül biztonságos. A rácsukódásos balesetek ellen alap esetben biztonsági fotocella véd, de a DITEC sorompók induktív hurokkal is kiegészíthetők. Ez utóbbi a sorompókar alatti útburkolatba telepítve, képes érzékelni a felette lévő gépjármű fém tömegét, és így a záródási folyamat szünetel. Használatuk egyszerű. A DITEC sorompók működtethetők távirányítással, nyomógombról, GSM telefonról, de könnyedén integrálhatók parkoló és beléptető rendszerbe is.

Az Alarm & Automatic System Kft nagy tapasztalattal rendelkezik automata sorompók telepítésében. Országszerte több száz igényes kivitelezésű referenciánk önmagáért beszél. Ezek közül most néhányat, az egészségügy területén működő sorompót mutatunk be.

Automata sorompók az egri Markhot Ferenc kórházban

2010 elejére az egri Markhot Ferenc kórház bejáratánál lévő a régi sorompó már teljesen használhatatlanná vált. Javítása nem volt gazdaságos, így a kórház vezetése e csere mellett döntött.

Automata sorompó a Markhot Ferenc kórház főbejáratánál

Automata sorompó a Markhot Ferenc kórház főbejáratánál

Az Alarm & Automatic System Kft ajánlatában lévő QIK-7EH sorompó gyors működése és az intenzív terhelésre való alkalmassága miatt lett kiválasztva.

DITEC automata sorompó a Markhot Ferenc kórház Árvaközi portájánál

DITEC automata sorompó a Markhot Ferenc kórház Árvaközi portájánál

Még abban az évben az Árvaközi portájára is QIK-7EH sorompó került felszerelésre. A sorompók távirányítással és a portások által, nyomógombról is nyithatók és zárhatók.

DITEC UP-4E sorompó a Kispesti Egészségügyi Intézetnél

DITEC UP-4E sorompó a Kispesti Egészségügyi Intézetnél

DITEC UP-4E sorompó a Kispesti Egészségügyi Intézetnél

2007-ben a Kispesti Egészségügyi Intézetnél végzett felújítás részeként került felszerelésre egy DITEC UP-4E típusú automata sorompó. A kar mozgására sárga villogó lámpa figyelmeztet. A sorompó távirányítóval nyitható és zárható. Rácsukódás ellen duplán szerelt biztonsági fotocella véd. Így a személygépkocsik és a tehergépjárművek esetében sem fordulhat elő, hogy a sorompó kar rázár a járműre.

DITEC sorompók a kapuvári Lumniczer Sándor Kórházban

2011-ben a kapuvári Lumniczer Sándor Kórház felújításakor 2db DITEC sorompó lett telepítve. Az egyik a rendelőintézeti dolgozók parkolóját zárja le, míg a másik a kórház főbejáratát. A főbejárati sorompó egy fizető parkoló rendszer része.

DITEC automata sorompó a kapuvári Lumniczer Sándor Kórházban

DITEC automata sorompó a kapuvári Lumniczer Sándor Kórházban

Behajtáskor a bejárati terminál, egy gombnyomásra parkoló jegyet ad, és nyílik a sorompó. Kihajtáskor a portásnál történő fizetést követően lehet kihajtani. Így megoldódott a korábban oly sok problémát okozó idegen parkoló autó, és még bevételre is szert tesz a kórház.

DITEC sorompó beléptető rendszerrel a Lumniczer kórház főbejáratán, CRYPTEX beléptető rendszerrel

DITEC sorompó beléptető rendszerrel a Lumniczer kórház főbejáratán, CRYPTEX beléptető rendszerrel

A korház dolgozóinak természetesen nem kell fizetni a parkoló rendszer használatáért. Az Ő belépésüket a CRYPTEX beléptető rendszer biztosítja. A kórház területének megfigyeléséről és a biztonságról SAMSUNG biztonsági kamerák és GEOVISION megfigyelő rendszer gondoskodik.

DITEC UP-4E sorompó Mohács Város Kórházában

2007-ben szükségessé vált Mohács Város Kórházában a gépjármű forgalom szabályozása. A kórház vezetése az Alarm & Automatic System Kft-t bízta meg ezen kaputechnika és biztonságtechnika probléma megoldásával.

DITEC UP-4E sorompó Mohács Város Kórházában KANTECH beléptető rendszerrel

DITEC UP-4E sorompó Mohács Város Kórházában KANTECH beléptető rendszerrel

A műszaki egyeztetést követően egy DITEC UP-4E típusú automata sorompó és KANTECH beléptető rendszer lett felszerelve. Így már nem hajthat be bárki, a kórház területére, csak aki megfelelő beléptető kártyával rendelkezik. A felszerelt sorompó nem csak a beléptető rendszerről vezérelhető. A portás is nyithatja, ill. zárhatja nyomógombról, valamint távirányítással is működik.

Ha többet is szeretne megtudni DITEC automata sorompó rendszerekről és kártyás beléptető rendszerekről, kattintson weboldalunkra.

 

Hozzászólások lezárva.