Csúcskategóriás okostelefon HTC módra

A HTC a mostani mobil világkongresszuson mutatta be legújabb ONE M9 okostelefonjának a nagy testvérét, melyet egy + jellel láttak el. A hírek szerint azonban ez az új modell jelen pillanatban csak a kínai piacokon lesz elérhető.

A HTC rajongók ennek köszönhetően már el is árasztották a gyártó honlapját dühös megjegyzéseikkel. Az új HTC ONE M9+ kísértetiesen hasonló ujjlenyomat-érzékelővel rendelkezik, mint az iPhone 6 és a Samsung S60. Az azonosításhoz elegendő csak az érzékelőhöz hozzáérinteni az ujjbegyet, nem szükséges azt végig húzni rajta. A HTC ONE M9+ új processzort is kapott, a 2,2 GHz-e, nyolcmagos Mediatech-ket, hogy a videók és a játékok lejátszása során se legyen problémája a felhasználónak. Ez nem jelent újdonságot, hiszen más gyártók szintén lecserélték a Qualcomm Snapdragon processzorukat. Az előlapon, a kijelző alatt az ujjlenyomat-olvasó által kettéosztott BoomSound hangszóró foglal helyet.

HTC ONE M9+ csúcskategóriás mobiltelefon

HTC ONE M9+ csúcskategóriás mobiltelefon

A csúcskategóriás HTC ONE M9+ kijelzője egy 5,2 colos, 2K felbontású monitor, amely jelentősen nagyobb és részletgazdagabb felbontás eredményez elődjénél. Az előzetes információk szerint az új HTC ONE M9+ szürke, arany és ezüst színben lesz kapható. A rendelkezésre álló RAM mennyisége sem kevés, a HTC ONE M9+ 3 GB rendszermemóriával és 32 GB tárolókapacitással rendelkezik. Ez tovább bővíthető memóriakártya behelyezésével.

HTC ONE M9+ mobiltelefon hátoldal

HTC ONE M9+ mobiltelefon hátoldal

Azt jelen pillanatban még nem lehet tudni, hogy mikor kezdik pontosan forgalmazni, és azt sem, hogy mennyibe fog kerülni a készülék, de a kiszivárgott képek alapján egy ígéretes és stílusos termékről van szó. A megnyerő, kissé lekerekített szélei kézbesimuló fogást biztosítanak. A húsz megapixeles hátoldali kamera több mint elegendő felbontása rendelkezik a hétköznapi fényképek elkészítéséhez. Az okostelefon akkumulátora 2840 milliamperórás, ami nem tekinthető hatalmas energiaforrásnak, ugyanakkor pár napos átlagos üzemeltetés biztosan képes fedezni.

HTC ONE M9+ mobiltelefon minden oldalról

HTC ONE M9+ mobiltelefon minden oldalról

Egyes vélemények szerint az új HTC ONE M9+ pusztán az előző M9 mobiltelefon kissé feljavított változata. Mindenesetre a megjelenés és a technikai adatok alapján kíváncsian várjuk az európai megjelenést és az árát.

Hozzászólások lezárva.