Ipari kapu referencia a BGS Trans-Imex Kft-nél Bajóton

Egy vállalkozás működés alappillére a megbízható eszközök és gépek megléte. Ilyen az ipari kapu is, ami kimondottan vállalati környezetbe, nagy igénybevételre lett tervezve. Az Alarm & Automatic System Kft. 2001 óta foglalkozik ipari kapu értékesítésével és szerelésével. Referenciáink száma százasával említhető ezen a téren. A Ditec mellett a megbízható és kedvező árú Ecotor márkát forgalmazzuk, amely kiemelkedő minőségével, megbízhatóságával számos vállalkozás részére szereltünk fel.

A nemzetközi szállítmányozás terén sikeres BGS Trans-Imex Kft. 2005-ben építette fel, több mint 1000 négyzetméteres logisztikai raktárának Bajóton. Ennek a telephelynek bejárataihoz keresett korszerű, megbízható ipari kapukat. Számos kaputechnika vállalkozás indult ezen a projekten. Végül az korábbi munkák, az addigi referenciák és a szakmai tapasztalat alapján az Alarm & Automatic System Kft nyerte el az ipari kapu projektet.

BGS Trans-Imex Kft telephelye Bajóton

BGS Trans-Imex Kft telephelye Bajóton

A megrendelő számára fontos szempont volt, hogy kis karbantartási igényű, ugyanakkor megbízhatóan működő ipari kapu kerüljön beépítésre. Egy cég életében, főleg a szállítmányozás területén, nincs idő a késlekedésre, mindennek tökéletesen kell működnie. Ugyancsak szempont volt a gazdaságosság, ami az ipari kapu megfelelő hőszigetelését jelenti. Ennek köszönhetően a fűtött belső helyiségek hővesztesége minimálisra csökken. Mivel az ipari kapu meglehetősen nagy felületet jelent az épületben, ezért a megrendelő megoldást kért a természetes fény beengedésére, illetve a kapu átláthatóságának megoldására is.

FULL VISION panoráma ablakos ipari kapu Bajóton

FULL VISION panoráma ablakos ipari kapu Bajóton

Minden ipari kapu kivitelezés más és más, hiszen az igények és a helyszínek, adottságok is változnak. Ennek megfelelően cégünk műszaki szakemberei az összes árajánlatkéréskor egyedi kalkulációt és kivitelezési javaslatot tesz. Ez történ a BGS Trans-Imex Kft. telephelyén is Bajóton, ahol megoldásként a hazai gyártású Ecotor ipari kapu lett javasolva.

Ecotor ipari kapuk Bajóton a BGS Trans-Imex Kft telephelyén

Ecotor ipari kapuk Bajóton a BGS Trans-Imex Kft telephelyén

Ennek a típusú kaputechnika megoldásnak a hőszigetelése kiváló, a kapulapok belsejében lévő 40 mm-es poliuretán habnak köszönhetően. A természetes fény és az átláthatóság érdekében mérnökeink hőszigetelt, dupla akril panoráma ablakokkal látták el az ipari kapukat.

Ecotor ipari kapu a BGS Trans-Imex Kft-nél

Ecotor ipari kapu a BGS Trans-Imex Kft-nél

Kedvező ajánlatunk elnyerte a szállítmányozó cég bizalmát, az ipar kapu rendszer kivitelezésével. A megrendelés után rövid határidővel már működőképesen beépítve álltak a megrendelő szolgálatára a hatalmas nyílászárók. A szekcionált ipari kapuk azóta is megbízhatóan és kényelmesen használhatóak, amelyet a megrendelő is elégedetten nyugtázhat.

Hozzászólások lezárva.