Techson Full HD biztonsági kamera

Ahhoz, hogy igazán elfogadható, megfelelően részletes képet lásson, a biztonsági megfigyelő rendszerében minimálisan Full HD biztonsági kamera egységeket kell beépíteni. A korábbi analóg rendszerek felbontása meglehetősen kicsi, így játékszernek tűnnek a Full HD biztonsági kamera mellett, míg az IP kamerák ára még meglehetősen borsos. De hogyan tudom meglévő rendszeremet fejleszteni? A biztonságtechnikai eszközök terén nagyon fontos tulajdonság a minőség. És pontosan ezt kínálja a Full HD biztonsági kamera.

A Full HD biztonsági kamera rendszer sajátosságai

Beltéri dóm Full HD biztonsági kamera

Beltéri dóm Full HD biztonsági kamera

A mintegy 50 éves, széles körben elterjedt analóg D1 720×576 pixel képfelbontás után végre itt az ötször nagyobb 1920×1080 pixeles kép. Ez Önnek egy Full HD biztonsági kamera alkalmazása esetén ötször nagyobb méretű vagy ötször részletesebb felvételt eredményez. Vége azoknak az időknek, amikor csak elmosódott rendszámot, fantomképet tudtunk azonosítani. A Full HD biztonsági kamera segítségével akár még a szeme színét is megmondja a megfigyelt személynek.

Lecserélhetem a régi kamerákat az újakra?

Techson Full HD biztonsági kamerák

Techson Full HD biztonsági kamerák

Természetesen! Azoknál a kiépített hálózatoknál, ahol már be vannak építve az analóg kamerák, semmi mást nem kell tenni, mint a régi egységet kicserélni az új, korszerű Full HD biztonsági kamera egységre. Legyen bár UTP vagy koax kábel a jeltovábbító, a rendszerhez nem szükséges hozzányúlni. A meglévő kábelek képesek az ötszörösére növekedett információ továbbítására problémamentesen.

A Techson AHD Full HD biztonsági kamera előnyei

A népszerűnek mondható analóg biztonsági megfigyelő rendszerek képrögzítése az ún. váltott-soros eljáráson alapul. Ez csak minden második képsort rögzít, képkockánként felváltva, és a képkockák gyors megjelenítése adja a teljes, folyamatos felvételt. Ez ugyanakkor azt is jelenti, hogy a gyors mozgások az esetek döntő többségében elmosódnak, azaz nem látjuk jól azt, amiért a rendszerünket kiépítettük.

Techson Full HD biztonsági kamera rendszer menü

Techson Full HD biztonsági kamera rendszer menü

A Techson AHD megoldására építő Full HD biztonsági kamera rendszerben progresszív a képfrissítés, azaz minden képkockán, minden képsor megjelenik. Az AHD technológiás Techson Full HD biztonsági kamera ennek köszönhetően nemcsak ötször nagyobb felbontást, de kétszer gyorsabb képfrissítést is lehetővé tesz. Ez pedig Önnek több, értékelhetőbb részletet jelent még gyors mozgás esetén is. Váltson Ön is minőségre. Váltson Techson Full HD biztonsági kamera rendszerre.

Hozzászólások lezárva.