Komoly megoldás a Ditec Smart ipari gyorskapu

Ipari környezetbe nem lehet közönséges eszközökkel „játszani”, hiszen zsebre megy. Egy jó megoldással, akár több millió, de akár milliárd forint is lehet a megtakarítás, projekttől és kiviteltől függően. Ezért is javasolt ipari létesítményekbe a megbízható és korszerű feltekeredő Ditec Smart ipari gyorskapu.

Számos Ditec Smart ipari gyorskapu telepítése után biztosan állíthatom, hogy az egyik legkiválóbb termék. Minimális szervizigénnyel, egyszerű kezelhetőséggel, valamint tartós szerkezettel jellemezhető. Ugyanezt hallhatta róla a Felsőtárkányi székhellyel rendelkező Eurocircuits Kft. is, melynek vezetősége kereste meg vállalkozásunkat. Elképzelésük szerint a két raktár közötti átjáróba egy olyan ipari kapura volt szükségük, amely megbízhatóan és gyorsan működik. Mivel belső terek elválasztásáról volt szó, így az ipari kapu stabil, ellenálló kivitele nem bírt nagy jelentőséggel, sokkal inkább a gyors működésen, ezáltal a gyors munkavégzésen volt a hangsúly. Ez pedig már az elején eldöntötte, hogy csakis gyorskapu jöhet szóba. A megrendelő kérései között szerepelt még, hogy a gyorskapu középen átlátható legyen, ezzel is növelve a biztonságot a munkavégzés során.

Komoly megoldás a Ditec Smart ipari gyorskapu. Eurocircuits Kft referencia

Eurocircuits Kft. Ditec Smart ipari gyorskapu referencia

A kérések és elvárások alapján a már említett Ditec Smart ipari gyorskapu lett megoldásként javasolva. Ez a típus hosszú évek óta kiváló megoldást nyújt raktárak, üzemek és kereskedelmi létesítmények részére. Akár 6000×6000 mm-es nyílásméretig alkalmazható, normál meghajtás esetén mintegy napi 300, inverteres változat esetén akár 500 nyitás-zárás ciklus terhelhetőséggel. A Ditec Smart ipari gyorskapu beépítésekor 5 év garanciát vállalunk.

A Ditec Smart ipari gyorskapu minimális karbantartási igénnyel és megbízható működéssel jellemezhető. Mindazonáltal használata egyszerű és biztonságos. A gyorskapu szerves részét képezi a rácsukódás elleni védelmet biztosító fotocella és az azonnali megállást biztosító fékrendszer. A gyorsmozgású kapu kiváló légzárású, így csökkenti a felesleges légcserélődést. Mindezek mellett a Ditec Smart ipari gyorskapu még esztétikus megjelenéssel is bír.

Az Eurocircuits Kft. által választott kék színű Ditec Smart ipari gyorskapu középen egy víztiszta fóliával került felszerelésre. A kapu gyorsan nyílik és záródik, nem akadályozza a munkát. Az átlátszó felületnek, valamint a beépített biztonsági megoldásoknak köszönhetően a dolgozókat és a munkavégzést sem veszélyezteti, sőt, kimondottan ügyel a biztonságra.

A Ditec Smart ipari gyorskapu egy modern, megbízható, ráadásul elegáns megjelenésű, egyszóval tökéletes ipari kapu megoldás.

Hozzászólások lezárva.