Részletgazdag a Full HD biztonsági kamera

Ma már nem csak a televízióban futó kedvenc sorozatunknál élvezhetjük a nagy felbontást. A biztonságtechnikai megoldások esetében is. A Full HD biztonsági kamera extra részleteket, extra minőséget és kibővített felhasználhatóságot jelent.

A biztonságtechnika fontos kritériuma, hogy a gyakorlatban is használható legyen. Mit ér egy biztonsági kamera, ha a részletek elmosódottak, nem jó kivehetőek. Semmit! Kiadtunk egy zsák pénzt azért, hogy legyen díszkameránk és mutogathassuk, mert sajnos másra már nem igazán alkalmas.

A Techson Full HD biztonsági kamerái ezen segítenek. Másodpercenként 25 képet készítenek 1920×1080 pixeles felbontásban. Ez annyi képpontot, részletet tartalmaz, hogy minden kép elegendő egy 25×14 cm-es aprólékos fénykép elkészítéséhez. Ráadásul ez videofolyamban áramlik a digitális képrögzítő felé.

Ez az a Full HD biztonsági kamera minőség, amit már könnyen elemezhetünk. A részletek tiszták, felismerhetőek. Többé nem marad semmi a homályban.

Részletgazdag a Full HD biztonsági kamera

Részletgazdag a Full HD biztonsági kamera

A Techson Full HD biztonsági kamerák az AHD technológiát használják. Ez biztosítja, hogy világosban és sötétben egyaránt megfelelő minőségű felvételek készüljenek. Ráadásul a kamerák különféle kivitelei minden környezethez kiválóan illeszthetőek.

Az OSD menü egyszerű felülettel és átlátható struktúrában kínál vezérlést minden Full HD biztonsági kamera egységhez. A vezérlés megvalósulhat közvetlenül a helyszínen, és az interneten keresztül vagy a mobiltelefon segítségével távolról is.

A legtöbb 2 megapixeles Techson Full HD biztonsági kamera beépített infravilágítást is tartalmaz. Ez az emberi szem számára láthatatlan, ugyanakkor az érzékelőnek nagy segítség a teljes sötétben.

A Techson Full HD biztonsági kamera meglévő rendszerek cseréjére is alkalmas, nincs szükség a régi vezetékezés megbontására. Elegendő egyszerűen a meglévő készülékeket kicserélni.

Részletgazdag a Full HD biztonsági kamera

Részletgazdag a Full HD biztonsági kamera rendszer

A Techson kamerarendszer tagjaira 2 év garanciát vállalunk.

Hozzászólások lezárva.