Hatékony munkavégzés Ditec Smart gyorskapukkal

A Ditec ipari gyorskapuk között találunk olyan típust is, amelyik képes önmagát megjavítani. Legalábbis a kisebb balesetek után helyreállítani a működést. A Ditec Smart Reset ipari gyorskapu is telepítésre került a Büttner Kft. telephelyén. Mi volt az indoka?

A szerszámgyártásra szakosodott Büttner Kft. nagyatádi telephelye igazi ipari létesítmény. Kimondottan a hatékony és precíz munkavégzés szolgálatában áll. Ennek tükrében merült fel, hogy a meglévő hagyományos ajtókat korszerűbb, automata ipari kapukra cserélik. Tekintve a helyszínt, az elvárt funkciókat megalapozottnak láttuk a Ditec ipari gyorskapuk kiajánlását.

Hatékony munkavégzés Ditec Smart gyorskapukkal

A Ditec Smart gyorskapuk rendkívül tisztán tarthatók, a kis tömeg miatt gyorsan működnek és elegáns megjelenésűek.

A Ditec ipari gyorskapuk elsősorban lég- és térelválasztók, de használhatók külső felületek zárására is. Alapanyaguk PVC, aminek köszönhető, hogy rendkívül tisztán tarthatók, a kis tömeg miatt gyorsan működnek és elegáns megjelenésűek. Változatos színekben, esetleg áttetsző ablakos formában tudjuk kivitelezni.

Ezek azok a jellemzők, amelyek alapján a referenciaként említett Büttner Kft. számára kifejezetten előnyös megoldásként javasoltuk a gyorskapuk telepítését. Az igényelt funkciókat maradéktalanul képesek ellátni, ráadásul a modern kivitelezés nagymértékben képes a munkavégzést segíteni. Ezáltal a produktivitás gyorsabb, hatékonyabb lesz, ergo a cég nyeresége is növekedhet.

A cég által igényelt két gyorskapu helyére egy Ditec Smart és egy Ditec Smart Reset gyorskaput javasoltunk. A két kapu különbsége mindössze annyi, hogy a Reset képes önmagét meggyógyítani egy kisebb baleset után. Az ipari környezetben gyakran előforduló kapunak ütközések a PVC gyorskapu esetében nem jelentenek akkora problémát. Az erőhatásra általában nem törik és nem szakad semmi, csupán a Smart Reset gyorskapu oldalsó megvezetése nyílik szét. Ez pedig egyszerűen orvosolható egy nyitási-zárási ciklussal, minekután a gyorskapu eredeti, használatra kész állapotába tér vissza.

Hatékony munkavégzés Ditec Smart gyorskapukkal

A meglévő hagyományos ajtókat korszerűbb, Ditec Smart automata ipari gyorskapukra cserélik

A két telepített Ditec Smart ipari gyorskapu tökéletesen megfelelt azt eredeti elvárásoknak, a megrendelő legnagyobb örömére. Csendesen és gyorsan működve zárják az átjárókat, segítik a hatékony munkavégzést.

Hozzászólások lezárva.