Egyforma garázskapu és személybejáró

A garázskapu akkor szép igazán, amikor harmonikusan illeszkedik a ház többi részéhez. Nem csoda hát, ha az egyik ürömi családház tulajdonosa azzal a kéréssel keresett meg bennünket, hogy a garázskaput és hozzá illeszkedő személybejáró ajtót akar a házának alagsorába. Az elvárásokhoz hozzá tartozott még, hogy a garázskapu dupla szélességű legyen.

Cégünk elsősorban szekcionált garázskapukkal foglalkozik. Ezek általános jellemzője a kiváló helykihasználás, hiszen a kapu lamellái sem nyugalmi helyzetben (kinyitva vagy bezárva), sem pedig működés közben nem igényelnek nagy teret. Olyannyira, hogy a járművel akár közvetlen a garázskapu előtt vagy mögött pár centiméterrel is parkolhatunk fennakadás nélkül. Ez pedig azt jelenti, hogy a szekcionált garázskapu nem korlátozza a rendelkezésre álló helyet.

Egyforma garázskapu és személybejáró referencia

Egyforma garázskapu és személybejáró referencia

Ürömön, a családi ház megtekintésekor is egyértelművé vált, hogy a szekcionált automata garázskapu tökéletes megoldást kínál a tulajdonos vágyához. Ráadásul szinte bármelyik mintázathoz és színhez rendelhető a különálló ajtó is.

Fontos még megemlíteni, hogy szakértő mérnökeink alap esetben a hőszigetelt garázskapukat javasolják olyan helyekre, ahol a garázs kapcsolódik a lakótérhez, illetve igény van a helyiség fűtésére. Tekintve, hogy ügyfelünk garázsa a családi ház alagsorában került kialakításra, a beépített garázskapu esetében is fontosnak tartottuk a hőszigetelt kivitelt.

Végeredményben a tulajdonossal egy fehér színű, kazettás mintázatú, dupla szélességű garázskapuban, illetve a hozzá tökéletesen illeszkedő ajtóban egyeztünk meg. A tulajdonos részéről szinte csak az volt a feladat, hogy a színt és a mintázatot kiválassza, a méretezést, a szakszerű beépítést és beüzemelést más gyorsan elvégeztük. Megjegyzem, hogy cégünk egyszerre vállalja az értékesítést, a beszerelést és a garanciát a forgalmazott garázskapukra, amit ügyfeleink nagyon szeretnek. Így biztosak lehetünk abban, hogy egy minőségi termék, szakszerű beépítéssel együtt kerül az Ön birtokába, amire már mi is nyugodtan vállaljuk az akár évtizedes garanciát.

A legtöbb esetben ez egyszerű és reális kérésnek tűnik, hogy a garázskapu és a mellette lévő ajtó egyforma legyen, ellenben sokszor nem valósul meg. Szerencsére ügyfelünk időben felmérte azt, hogy a házat, és persze a garázskaput előre meg kell tervezni, hiszen hosszú időn keresztül fogjuk használni. A megelégedettséghez pedig jelentősen hozzájárul az esztétikum. Ahogy Önök is láthatják a mellékelt képen.

Hozzászólások lezárva.