Tolóajtó, ahogy egy multihoz illik

Egy neves multi cég számára elengedhetetlen, hogy kényelmes és modern műszaki megoldásokat használjon. Így van ez a világon mindenhol jól ismert Samsung esetében is.

Ennek jegyében keresték meg cégünket, hogy a szegedi Samsung márkabolt bejáratát automatizáljuk. Mint a szlogenjük is hirdeti „Smart és Prémium megoldások”. Ehhez illeszkedően kellett tehát a legjobb megoldást kiválasztani mérnökeinknek.

Tolóajtó, ahogy egy multihoz illik

A mintabolt bejárata automata tolóajtóval

Mivel a svéd Ditec cég automata tolóajtói már több évtizede bevált konstrukcióknak számítanak, melyeket ráadásul folyamatosan modernizálnak, erre esett a választás. Csendes működéssel, megbízható, hosszú élettartammal és igen csekély karbantartással jellemezhetők.

A tolóajtók nagy előnye még, hogy kis helyet foglalnak el, hiszen oldal irányba mozognak. Mindezek mellett elegánsak, modern kinézetűek, még alap változatban is.

A szegedi bolt bejáratának méretei miatt a Ditec automata tolóajtó kiegészítésre került fix üvegtáblákkal. Ezek teljes mértékben átengedik a fényt, így a bejárat világos, mégis korszerű megjelenésű.

A referenciaként bemutatott Ditec automata tolóajtó fém profilja szürke színű szinterezést kapott, amely egyszerűnek, ugyanakkor határozottnak mutatja az ajtót. Pont olyannak, amilyen az eredeti elképzelés, az eredeti igény azt megfogalmazta.

Tolóajtó, ahogy egy multihoz illik

Az automata tolóajtó csendesen és megbízhatóan működik

A szegedi Samsung mintabolt ezután már egy modern bejárattal fogadja ügyfeleit. A beépített fotocella szünet nélkül figyel és nyitja-zárja a tolóajtót. A rácsukódás elleni védelmet az integrált biztonsági rendszer garantálja.

A bolt dolgozóinak és vásárlóinak akkor sem jelent problémát az ajtón keresztül történő áthaladás, amikor áramszünet van. Az automata Ditec tolóajtó ugyanis beépített szünetmentes vezérléssel és a hozzá szükséges tápforrással is fel van szerelve.

Mi másra lehet még szükség? A mintabolt vevői elégedettek, kényelmes kiszolgálásban van részük. Ahogy a nagy nevű Samsungtól azt elvárhatják.

Hozzászólások lezárva.