Megérkezett a Samsung hordozható T5 SSD

A Samsung bejelentésével egyidőben forgalomba is került a Samsung hordozható T5 SSD, a legújabb hordozható, tartós állapotú meghajtó (PSSD), amely új teljesítményszintet képvisel a külső adattárolásban. A T5 a Samsung legújabb, 64 rétegű V-NAND technológiájával készült, ennek köszönhetően jóval gyorsabb adatátvitelt, megbízható adattitkosítást és kivételes ütésállóságot kínál, így a felhasználók minden eddiginél könnyebben és biztonságosabban férhetnek hozzá a legértékesebb adataikhoz, bárhol és bármikor.

„A Samsung tartós állapotú meghajtóival évek óta rendületlenül tágítja a hordozható adattárolás határait. A T5 hordozható meghajtó is ennek jegyében készült – mondta Un-Soo Kim, a Samsung Electronics márkamarketingért és adattárolásért felelős üzletágának vezető alelnöke. – Meg vagyunk győződve arról, hogy a T5 túlszárnyalja a fogyasztói várakozásokat, mivel a nagyobb átviteli sebesség mellett az eszköz egyúttal pehelykönnyű és zsebben is kényelmesen elfér. Ideális külső adattároló megoldás egyéni vagy hivatásos felhasználó számára, mind a sebesség és tartósság, mind az adatbiztonság szempontjából.”

Megérkezett a Samsung hordozható T5 SSD

Az 540 MB/s átviteli sebesség mellett amely akár 4,9-szer gyorsabb a külső HDD-knél – az új T5 kifejezetten a tartalomgyártók, üzletemberek és informatikai szakemberek igényei szerint készült, de hétköznapi használatra is azonnali és kényelmes adathozzáférést biztosít. Ezenkívül a T5 74×57,3×10,5 mm-es (3,0×2,3×0,4 hüvelyk) méretével egy névjegykártyánál is kisebb, miközben 51 grammos tömegével pehelykönnyű, így kényelmesen elfér a tenyérben. Az alumínium borítású eszköz kétféle metálszínben kapható – Mélyfekete (1 TB és 2 TB kapacitású modellek) és Igéző kék (250 GB és 500 GB kapacitású modellek).

Megérkezett a Samsung hordozható T5 SSD

Mozgó alkatrészek híján és ütésálló belső vázának köszönhetően a T5 az akár 2 méter (6,6 láb) magasságból történő véletlen leejtést is elvisel A PC és Mac számítógépekre elérhető Samsung Portable SSD szoftver az AES 256-bites hardveres adattitkosítást alkalmazza és rendkívül egyszerűvé teszi az adatvédelmi beállítások megadását, a firmware frissítését, illetve a szoftverfrissítéseket. A még nagyobb kényelem érdekében mobilalkalmazás is elérhető Androidos okostelefonokra és táblagépekre. Ezenkívül a T5 készülékhez két adatkábel is tartozik – egy-egy USB-C és C, illetve USB-C és A végű vezeték –, biztosítva a kompatibilitást a lehető legtöbb eszközzel

Hozzászólások lezárva.