Az Ön számára legmegfelelőbb garázskapu

Igényes kivitelű, megbízható garázskapu, azoknak, akik számára a fontos a minőség.

A Ditec garázskapu a modern kivitelt és az energiatakarékosságot tartja szem előtt. És persze a biztonságot. Ennek megfelelően minden garázskapu oldalsó benyúlás és ujjbecsípődés ellen védett kialakítású. Alap tartozék a rugótörés elleni biztosítás, amely kiegészíthető kábelszakadás elleni védelemmel.

Az Ön számára legmegfelelőbb garázskapu

Fehér, kazettás Ditec garázskapu családi háznál

A minőségbiztosítás jegyében az Ön otthonába kerülés előtt a termékeket intenzív teszteknek vetik alá. Ugyanakkor minden garázskapu megfelel a szigorú ISO, illetve CE előírásoknak és szabványoknak.

A Ditec garázskapu 105 féle alapméreten kívül bármilyen egyedi méretben rendelhető. A hőszigetelt ajtópanelek belső falsíkra történő felszerelése biztosítja, hogy a garázskapu nyílása bármilyen formájú lehet.

Az egyedi méreteknek és a speciális sínvezetésnek köszönhetően a Ditec garázskapu szinte mindig megoldást kínál.

A modern hőszigetelésnek hála, a Ditec termékei megfelelő hőszigeteléssel rendelkeznek, így kellemes hőmérsékletet biztosítanak a beltéren.

A szekcionált Ditec garázskapu függőlegesen nyílik, ezáltal garázskapu nem vesz el helyet a garázs előtti térből, és nem szűkíti a falnyílás méretét sem. Ez teljes helykihasználást tesz lehetővé, így még nagyméretű járművek is könnyedén beállhatnak.

A svéd Ditec cég ugyanakkor a részletekre is ügyel. Ennek megfelelően a csendes működés érekében csapágyazott görgőkkel, az időtálló kivitelhez horganyozott acélból, illetve a stabil szerkezet érdekében erősített vasalattal és sínvezetéssel, dupla acéllemezes hőszigetelt panellel és merevítőkkel készül.

Az Ön számára legmegfelelőbb garázskapu

Famintázatú garázskapu személybejáróval és bevilágító ablakokkal

Kiegészítők tekintetében is változatos a kínálat. Választhatunk bevilágító ablakokat, személy- vagy kisállat bejárót egyaránt. Ráadásul a színek és mintázatok tekintetében nagy választék áll rendelkezésre, ami biztosítja, hogy az Önnek leginkább megfelelő garázskaput tudjuk nyújtani.

Hozzászólások lezárva.