Két automata ajtó Lipóti pékségbe

A Lipóti pékség már az egész országban jelen van, Mindenki ismeri méltán híresen finom és sokféle termékét. Több saját boltja és számtalan viszonteladóból álló hálózata van.

A Gumicentrum által üzemeltetett benzinkút kiváló kiegészítője lett a Lipóti pékség üzlete, ahol a két főbejárat automatizálása révén keresték meg cégünket.

Két automata ajtó Lipóti pékségbe

A gödi üzlet modern megjelenéséhez kiváló alternatívát kínáltunk automatikus toló ajtók formájában. Ezek nagy előnye, hogy a legújabb technikai kivitelezés mellett esztétikus megjelenésűek. Nem foglalják a helyet, hiszen oldal irányba nyitódnak.

A beépített automatika miatt nincs szükség kilincsek fogdosására, és nehéz ajtók taszigálására. Az automata tolóajtó az érkező vagy távozó emberek előtt kinyílik, majd automatikusan becsukódik. Ez utóbbi egyben azt is jelenti, hogy soha nem felejtődik nyitva az ajtó. Télen ez kimondottan előnyös, hiszen az automata ajtó nem engedi kiszökni a meleget. Persze, amennyiben nyáron hűtjük a belteret, akkor szintén hasznos, hogy az ajtó minimális ideig van nyitva, semmivel sem tovább.

A gödi Lipóti pékségnek tehát a modern automata toló ajtókat javasoltunk a probléma megoldására, amit a vezetőség el is fogadott. Kettő darab automata ajtó került beépítésre az üzlet két végén. Az automata ajtók üveg felülete átlátszó maradt, megőrizve így a letisztult modern megjelenést.

Két automata ajtó Lipóti pékségbe

Vezérlésként az automata ajtók mozgásérzékelőhöz lettek kapcsolva, ami nagyon precíz működtetést biztosít. Érdemes megjegyezni, hogy az általunk forgalmazott automata ajtók mindegyike szünetmentes tápegységgel is fel van szerelve. Így egy esetleges áramszünetnél sem kell aggódni, az ajtók továbbra is ki fognak nyílni és bezáródni.

Összességében a Lipóti pékség két technológiailag korszerű, míg megjelenésében elegáns automata ajtót kapott. Ez tökéletes összhangban áll a nyújtott szolgáltatásokkal, ami nem csak az itt dolgozókat, de a vásárlókat is megelégedéssel tölt el.

Hozzászólások lezárva.