Az LG új távlatokat nyit a televíziós hangzásban

Az LG Electronics (LG) idei, piacvezető OLED televízióiba a piacon elsőként került Dolby Atmos rendszer, és a szerkezetek most újabb audioélménnyel lepik meg a vásárlókat. A kivételes képminőséget nyújtó LG OLED tévéket merthogy Dolby TrueHD veszteségmentes hangtechnológiával vértezik fel, amivel az LG új távlatokat nyit a televíziós hangzásban, és igazi moziélményt varázsol a nappaliba.

A modern veszteség- és tömörítésmentes hangzást novembertől egy letölthető szoftverfrissítéssel telepíthetik készülékükre az OLED TV tulajdonosok, hogy ugyanazt a Dolby TrueHD minőséget élvezhessék, melyet a legmodernebb 4K UHD Blu-ray filmek gyártói biztosítanak. Az LG minden 2017-es OLED televíziójába Dolby AC-4 dekódert építettek, ami biztosítja, hogy az LG tévék objektumalapú, jövőbe mutató audioelemeket is képesek legyenek kezelni, és ezzel isteni háromdimenziós hangzást hozzanak létre. Az LG 2017-es prémium televíziói már most Dolby Vision kompatibilisek, ezáltal a nézők több mint 100 stúdióanyagot streamelhetnek csodás minőségben.

A legmodernebb frissítés Codec MAT (Metadata-enhanced Audio Transmission: metaadat-kiterjeszésű audioátvitel) segítséget is magába foglal, amely a kompatibilis, 2017-es LG OLED tévéken kínálja a Dolby TrueHD audio bit streamelést a konzol játékok használata közben. Akik a Dolby TrueHD hangzást egész gazdagságában szeretnénk élvezni, mindazoknak kívánatos egy kompatibilis hangprojektort csatlakoztatni a tévékészülékükhöz.

„Az LG OLED televízióival minden kétséget kizáróan piacvezető pozíciót szereztünk a prémium szegmensben; készülékeink a legjobb választást jelentik azok részére, akik korrekten olyan minőségben szeretnék élvezni a tévés tartalmakat, amiként azt az szerzők eredendően elképzelték” – mondta Brian Kwon, az LG szórakoztató elektronikai üzletágának elnöke. „Az LG a Dolby audio- és vizuális technológiáival a házimozizás új határait keresve az összes régebbinél magasabb színvonalú tévés élményt ígér a nézőknek.”

A 2017-es LG OLED tévék tulajdonosai az erre a szándékkal létrehozott Dolby Access alkalmazással ugyanabban az időben élvezhetik a Dolby Vision és a Dolby Atmos nyújtotta minőséget. Az alkalmazás egyelőre a legnagyobb piacokon tölthető le, de minden hónapban újabb 10 állam részére válik elérhetővé. Legyen szó utazásról, sportról vagy művészetről, az alkalmazás nagyszámú tartalmat ígér az egész családnak.

Hozzászólások lezárva.