Nyilvánosan is elérhetővé vált a Microsoft IoT Central oldala.

Nyilvánosan is elérhetővé vált a Microsoft IoT Central platformja, amelyet a tavaszi hannoveri nemzetközi ipari szakvásáron fednek fel először a nagyközönségnek. Ez az első olyan átfogó szoftverszolgáltatás (Software-as-a-Service, azaz SaaS megoldás), amely dedikált felhőalapú technológiai platform nélkül teszi lehetővé az intelligens IoT eszközök egyszerű összekapcsolását, felügyeletét és használatát.

Nincs szükség nagy, vállalati szintű IoT megoldások kidolgozására és telepítésére, el lehet felejteni, hogy a tipikus internetes projektek nehezek, bonyolultan irányíthatók és költségigényesek: a Microsoft IoT Central egyszerű és átfogó árképzéssel könnyíti meg a biztonságos IoT környezet létrehozását, miközben a szükséges hozzáférési jogosultságok menedzseléséhez az iparág vezető adatvédelmi szabványait és technológiáit alkalmazza.

Ezzel a végponttól végpontig terjedő, beépített biztonsági funkciókkal felvértezett megoldással másodpercek alatt csatlakoztathatók az okos készülékek. A Microsoft IoT Central tökéletesen skálázhatóvá teszi az IoT megoldást, az igények bővíthetők, függetlenül attól, hogy csak néhány vagy több tízezer okoskészüléket kapcsolnak össze rajta. A testre szabhatóságot tovább növeli, hogy az IoT Central az Azure IoT platformszolgáltatásaival (PaaS, Platform-as-a-Service) közösen is elérhető lesz.

Hozzászólások lezárva.