Újítás a konyhában: bemutatkoztak a Samsung legfrissebb konyhai berendezései

A Samsung Electronics történetében első alkalommal idén volt ott a EuroCucina bemutatón, amit kétévente rendeznek meg Milánóban. A vásáron olyan termékeket ismertetett, amelyek valódi változást hoznak a felhasználók életébe, ezzel emelve a márka imázsát és hírnevét a vásárlók körében.

Új Dual Cook Flex – a vásárlók elvárásainak megfelelően fejlesztve

A EuroCucina alkalmával a Samsung elénk tárta az integrált termékeket felsorakoztató portfolióját, amely olyan konyhai megoldásokat foglal magában, mint a korszerű Dual Cook Flex okossütő. A Dual Cook korszerű műszaki megoldásnak betudhatóan a Dual Cook Flex sütővel egyidejűleg akár több fogást is készíthetünk, mivel a sütő két külön sütőtérré formálható. Az alsó és felső sütőtérben párhuzamosan süthetünk más-más hőmérsékleten és sütési idővel eltérő ételeket, mindent összevetve biztosítva, hogy minden fogás a lehető legfinomabb legyen. A Dual Cook modern műszaki megoldás azt is gátolja, hogy a két sütőtérben szagok összekeveredjenek. A felső sütőtér akár önmagában is hasznavehető, a Dual Cook megoldással mindent összevetve az előmelegítés és a sütés is energiatakarékos.

Újítás a konyhában: bemutatkoztak a Samsung legfrissebb konyhai berendezései

Újítás a konyhában: bemutatkoztak a Samsung legfrissebb konyhai berendezései

A rendkívüli Flexible Door megoldás mindazonáltal azt is kínálja, hogy a felhasználók nélküle férjenek hozzá a felső sütőtérhez, hogy az alsó sütőtérből a hő elszökjön, mindent összevetve annak teljesítménye változatlan marad. A sütőteret kettéosztó felületet eltávolítva a felső és alsó sütőteret akár egyben is használhatjuk nagyobb ennivalók készítésekor.

A Dual Cook Flex okosfunkcióival új élményt jelent az ennivalók elkészítése. A felhasználók a SmartThings alkalmazás segédkezésével kényelmesen, távolról előmelegíthetik a sütőt, amellett felügyelhetik és irányíthatják annak beállításait. A Cooking Guide szerepkör ugyanakkor a készülő ennivaló hozzávalóinak és típusának megfelelően ad hasznos tanácsokat a legmegfelelőbb sütési módra, a ajánlott hőfokra és a sütés idejére vonatkozóan.

Okosabb élet a mesterséges intelligenciának / a dolgok internetének (AI/IoT) betudhatóan

A Samsung a EuroCucina tárlaton mutatta be, az összekapcsolható, IoT-képes berendezések miként képesek kifogástalan összhangban működni.

Továbbfejlesztett modern műszaki megoldás és kifinomult stílus a konyhában

Az EuroCucina tárlaton a látogatóknak lehetősége nyílt megismerni és kipróbálni a cég páratlan konyhatechnológiai berendezéseit. A Samsung WaterWall mosogatógépe nagyszerűen megtisztítja az edények minden zugát, miközben a Virtual Flame indukciós főzőlap a könnyebb szabályozhatóság érdekében láng alakú ikonokkal mutatja az aktuális hőmérsékletet. A produktumok hazánkban várhatóan az ez évi év második felétől lesznek elérhetők. A Samsung RS8000 SBS hűtőre is sajátos Twin Cooling Plus modern műszaki megoldás üzemelését egy átlátszó monitoron keresztül tanulmányozhatták a érdeklődők, mindent összevetve szemtanúi lehettek, amint a rendszer külön-külön szabályozza a hűtőszekrényt és a fagyasztót.

A fekete rozsdamentes acélból készült integrált berendezések és a Dacor’s Modernits gyűjtemény mellett a Samsung olyan prémium formatervezési megoldásait is elénk tárta, mint a lapos, minimalista megjelenés, amely példás összehangba állítja a portfólió termékeit, és maximalizálja a berendezések funkcionalitását.

Hozzászólások lezárva.