A korszerű Samsung Galaxy J6 hódító körútja elindult

A Samsung Galaxy család legkorszerűbb tagjaként a J6 okostelefonok ugyanabban az időben folytatják a vállalat által megteremtett kinézet szokásokat, ugyanakkor azt továbbgondolva olyan új megoldásokkal hozzák el a J sorozat legstílusosabb és legpraktikusabb darabját, mint a hátoldali ujjlenyomat-olvasó.

Infinity Display: elképesztő, határtalan megjelenítő

A korszerű Galaxy J6 okostelefon 5,6 colos Super AMOLED határtalan kijelzővel, Infinity Display-jel érkezik, amely az újabb Galaxy telefonokra sajátos, tekintélyes felbontásban szolgáltat valósághű színeket, és moziélmény-szerű kikapcsolódást nyújt a felhasználóknak. A színeket a maguk teljességében jeleníti meg, mindent összevetve teszi a filmnézést és a mobilos játékokat még élvezetesebbé.

Az egész előlapot lefedő megjelenítő és a Galaxy J6 keskeny fémváza egy mutatós, ergonomikus kialakítású okostelefont nyújt, amely nemcsak kényelmesen belesimul a tenyerünkbe, de nagyon időtálló is.

Mindennapi komfort

A Galaxy J6 dekoratív kialakítással és a Samsung zászlóshajó modellekből széles körben elterjedt, felkapott funkciókkal érkezik, ennek hála egyidejűleg nyújt praktikus és a mindennapokra tervezett, komfortos használatot. A Galaxy J6 ujjlenyomat-olvasója a szerkezet hátlapján látható, ezáltal a felhasználók nehézség nélkül feloldhatják az eszközt egy mozdulattal.

A Galaxy J6 a felhasználók pörgős életviteléhez tervezett, 3 000 mAh-s akkumulátorral érkezik. Az erős, 1.6 GHz-es nyolcmagos processzornak betudhatóan az eszköz olyan magas hatékonyságot igénylő műveleteket is elvégez nélküle, hogy az áramforrás villámgyorsan lemerülne, akárcsak a jókora felbontású videók lejátszása. A 3 GB RAM-nak, 32 GB belő tárhelynek és micro-SD foglalatnak hála a Galaxy J6 valódi teljesítményt és rugalmasságot nyújt a fogyasztóknak.

Multifunkcionális kamera

A Galaxy J6 multifunkcionális kamerájának betudhatóan csúcsszuper fotókat vagy szelfiket készíthetünk bárhol is legyünk, bármit is csináljunk éppen. A gépezet 13 MP-es hátlapi és 8 MP-es előlapi kamerával érkezik, amelyekhez magas produktivitású, valós idejű szelfi-fókusz és előlapi LED-vaku is tartozik, mindent összevetve a fényviszonyoktól függetlenül, akár nappal, akár éjjel istenien éles és stílusos szelfi állítható elő. A Galaxy J6 szerkezetek már megnyerő AR matricákkal érkeznek, ezáltal a képek teljesen személyre szabhatók, kifejezők és a családtagokkal vagy éppen barátokkal haladéktalanul megoszthatók.

„A Galaxy J6 káprázatos Super AMOLED Infinity Display kijelzővel érkezik, ezáltal válik méltó utódjává a Samsung továbbfejlesztett kijelző-örökségének, hogy a lehető legtökéletesebb élményt nyújtsa. – hangoztatta Kunos Balázs, a Samsung Electronics Magyar Zrt. mobil üzletágának vezetője. – A Galaxy J6 egyidejűleg érkezik csodálatos, stílusos kialakítással és olyan komfortos megoldásokkal, mint a fantasztikus kamerafunkciók, a hátoldali ujjlenyomat-olvasó és a kibővített tárhely, melyek alternatívát kínálnak, hogy a szívünk alapján hozzunk létre és osszunk meg eltérő tartalmakat.”

A Samsung Galaxy J6 három stílusos – éjfekete, arany és levendula – színben érkezik Magyarországra, a masina várhatóan június végén kerül forgalomba.

Hozzászólások lezárva.