Magyarországon is bemutatkoztak az LG legmodernebb okostelefonjai

Az LG Electronics (LG) Magyarországon is elénk tárta 2018-as okostelefon-portfólióját a közép-kelet-európai régió vezető újságíróinak. A látogatók első kézből ismerkedhettek meg az LG G7ThinQ felsőkategóriás okostelefonnal, a modern K széria masináival és a prémium funkciókat középkategóriás áron kínáló LG Q7 modellel. A rendezvényre mindössze 48 órával azután került sor, hogy a társaság globálisan nyilvánosságra hozta a LG Q7 okostelefon érkezését.

Hat állam (Bulgária, Horvátország, Magyarország, Románia, Szerbia, Szlovénia) közel 60 újságírójának részvételével zajlott le az LG Magyarország mobilüzletágának első regionális bemutatója Etyeken, a Korda Filmstúdiókban.

„Büszkék vagyunk arra, hogy Magyarországon rendezhettük meg az LG mobilüzletágának első regionális termékbemutatóját. A rendezvényre meghívott résztvevők első kézből ismerkedhettek meg az LG 2018-as mobilportfóliójának leglényegesebb eszközeivel, a G7ThinQ és a Q7 okostelefonokkal, ezenfelül a K sorozat legfrissebb tagjaival, a K9 és K11 modellekkel. Az internacionális esemény is azt tanúsítja, hogy a 12 piacot összefogó régió stratégiai fontosságú az LG mobilüzletága részére. Ezt mi sem alátámasztja jobban, mint hogy mindössze két nappal a teljes körű bejelentés után mutathattuk meg az újságíróknak a Q7 készülékünket” – mondta Kacsó Dániel, az LG mobilüzletágának regionális marketingvezetője.

Hozzászólások lezárva.