A Samsung prezentálta a kereskedelmi célú The Wall Professional monitorát

A CES 2018 egyik leginkább közkedvelt termékének kereskedelmi felhasználásra tervezett kiadása, a The Wall Professional megjelenítő, melynek moduláris kialakítása konfigurálható és testre szabható. A gépezet eszméletlen fekete színt és képtisztaságot nyújt világos és sötét fényviszonyok közt szintén. A The Wall stílusos kialakítása modernizálja a belső tereket, a vállalati előcsarnokoktól kezdve a múzeumokon és galériákon keresztül, a luxus üzlethelyiségekig. A monitor HDR10+ technológiája és a MicroLED képpont egységek 1600 nites fényerőt, kitűnő képi- és színmegjelenítést idéznek elő szűrők vagy háttérvilágítás nélkül.

Csodás fekete – A fekete kiemeli a részletekben rejlő nüánszokat, így a The Wall ezt a színt hangsúlyozza. A rendhagyóan fekete alap a speciálisan alacsony visszaverődésű fekete technológiával ötvözve tiszta, páratlanul kontrasztos és részletes fekete színt nyújt.

Frenetikus színvilág – A valódi részletek a színekben rejlenek. A színtisztaság és a színtartomány kapcsán a The Wall kétszeresen felülmúlja a tradicionális LED-eket: élénk, ámde természetes színeket nyújt a megrendítő vizuális benyomás érdekében.

Bámulatos kifinomultság – A The Wall iparágvezető képalkotó motorja, mint a fejlett HDR képfinomítás, vagy a HDR10+ megoldás, intuitívan képes elérni a megfelelő csúcs fényerőt, és kiemelkedően precíz szürkeárnyalatos megjelenítést biztosít a valósághű ábrázolás érdekében.

MagicINFO 6: Egyszerűbb tartalomkészítés és -kezelés

A Samsung legfrissebb tartalomkezelő platformja, a MagicINFO 6 biztosítja a vállalkozásbeli felhasználók részére, hogy bárhol kényelmesen készítsenek tartalmakat, ezt követően időzítsék és megosszák azokat a digitális kijelzőkből álló hálózaton. A TIZEN 4.0 alapú platformot távolról is simán irányíthatjuk, legyen szó szoftveres vagy hardveres feladatokról, mindent összevetve a tartalmak gyártásáért felelős csapatok távolról is frissíthetik a megjelenített üzenetek kivitelezését és ütemtervét. A MagicINFO 6 a világon majdhogy nem speciális módon a hibaelhárításokhoz létfontosságú ellenőrzésekkel patronálja a szerkezetet. A platform minden TIZEN 4.0 operációs rendszerrel ellátott Samsung kijelzővel kompatibilis, mindent összevetve a The Wall Professional, a modern QMN és QBN nagy tudású UHD és az IF sorozatú LED kijelzőkkel is.

Dual Sided Outdoor Signage: dupla hirdetési felület, még több bevétel

Az InfoComm 2018 szimpózium résztvevőinek lehetősége nyílik elsőként megtekinteni a Samsung Dual Sided Outdoor Signage monitorát is. A TIZEN 4.0 operációs rendszer alapú tárgy 85 colos átmérővel büszkélkedhet, és specifikus hirdetési felületként szolgál ezt követően a buszmegállókban vagy akár az utcai padok tekintetében is. A hirdetéshordozó célja, hogy a kétoldali megjelenítésnek hála a lehető legtöbb bevételt generálja a hirdetőknek.

Nagy tudású UHD megjelenítő: Magas hatékonyságú és többfunkciós inger

A modern, ugyancsak TIZEN 4.0 operációs rendszer alapú QMN (500nit-es fényerővel) és QBN (350nit-es fényerővel) okos UHD monitor sorozatok még élesebben és tisztábban jelenítik meg a tartalmakat. A konstrukció egyedülálló választás azon felhasználók részére, akik magas hatékonyságú és nehézség nélkül átalakítható, többfunkciós eszközöket keresnek. Nagy tudású motorjuknak betudhatóan a monitorok bármilyen eredetű FHD tartalmat élesebb, tisztább UHD minőségre javítanak fel, ezáltal manuális beavatkozás nélkül, rögtön a legjobb képminőséget biztosítják. Az nagy tudású UHD megjelenítők júniustól válnak hozzáférhetővé az egész világon.

IF sorozat LED monitor: Rendkívüli képminőség

A Samsung a bemutatón elénk tárta az Egyesült Államokban júniustól elérhető IF LED monitor szériáját (P1.2-es modell) is, amely tovább csökkenti a pixelek közti távolságot. A csúcsszuper megjelenítők kompakt, játszva kezelhető kialakítással, a Samsung élvonalbeli videófeldolgozási megoldásaival, ezenfelül HDR képtechnológiával érkeznek, hogy a kihangsúlyozott tartalmakat még élesebben és kifinomultabban jelenítsék meg. Az eszköz a különleges jelenetenkénti adaptációs modern műszaki megoldásnak betudhatóan az összes tartalmi egységnél optimalizálja a megjelenített színek közti átmenetet és a fényerő szintjét, hogy a lehető legrészletesebb, legvalósághűbb képet biztosítsa.

Hozzászólások lezárva.