Samsung Galaxy Watch: összekapcsol, bárhol is legyél

A Samsung Electronics elénk tárta a modern Samsung Galaxy Watch okosórát. Az okoseszköz vegyíti a Samsung Galaxy ökoszisztéma legnélkülözhetetlenebb jellemzőit: a hosszú áramforrás élettartamot, az LTE adatátvitelt, a wellness funkciókat, sőt még az időtálló, személyre szabott dizájnt. A modern okosóra stressz-szintet és alvást monitorozó funkciókat, ráadásul három eltérő, ezüst, éjfekete és rózsaarany számlapot és variálható színű óraszíjakat vonultat fel.

Samsung Galaxy Watch: összekapcsol, bárhol is legyél

Samsung Galaxy Watch: összekapcsol, bárhol is legyél

„A Samsung régóta portékák nagyszámú kínálatát biztosítsa felhasználóinak úgy, hogy közben permanensen újabb és újabb innovációkkal örvendezteti meg őket. Izgatottak vagyunk, hogy a Galaxy termékcsaládot most egy viselhető okoseszközzel is bővíthetjük – nyilatkozta DJ Koh, a Samsung Electronics elnöke, az IT és mobilkommunikációs üzletág vezérigazgatója. – A Galaxy Watch-ot a különféle életstílusokat figyelembe véve terveztük, hogy maradéktalanul kielégítsük a felhasználóink igényeit: a hosszabb áramforrás élettartamnak hála tovább maradhatnak összekötve, amíg a korszerűsített egészségügyi állapotot monitorozó funkcióknak hála tartani tudják a célkitűzéseiket, ehhez mindössze a csuklójukat kell megérinteniük.”

Maradj összekötve, bárhová is sodor az élet napközben

A Galaxy Watch modernizált, akár 80 órás akku élettartamának hála a napi szintű töltés már a múlté, ezáltal a felhasználók simán fel tudják venni a hétköznapok pörgős ritmusát. A hosszabb akku élettartamnak, továbbá a több mint 15 állam 30-nál is több szolgáltatójánál elérhető LTE adatátviteli korszerű műszaki megoldásnak betudhatóan még sohasem volt ilyen sima elszakadni a a telefonunktól: az üzenetküldés, a telefonhívás, a térképkövetés és a zenehallgatás a Galaxy Watch-on át mind-mind a függetlenség élményét erősítik. A rövid, reggeli és esti emlékeztetőknek hála az óra használói állandóan képben lehetnek az aktuális teendőikkel, az időjárással, ugyanakkor a napi beosztásukkal.

Élj kiegyensúlyozottan!

A Galaxy Watch tervezésekor konkrétan a fizikai jóllét elősegítését tartották szem előtt. A korszerű stresszkezelő szerepkör komplex segítséget nyújt: mikor is magasabb stressz-szintet észlel, haladéktalanul légzőgyakorlatokat ajánl, ezzel gondoskodva a felhasználó egészségének és koncentrációjának szintentartásáról. Amellett a korszerű, modernizált alvásfigyelő szerepkör monitorozza az alvási fázisokat beleértve a REM szakaszt is, ezzel nyújt támogatást beszabályozni a felhasználók ideális alvási szokásait és megadni azt a pihenést, amelyre testüknek a nap során szüksége van.

Az alvást és stressz-szintet monitorozó funkciókkal a Galaxy Watch nyújt támogatást, hogy a felhasználók elérjék az egészségügyi és a testmozgásra vonatkozó céljaikat. A 21 új, beltéri gyakorlattal kiegészülve a Galaxy Watch már 39 edzésfajtát képes monitorozni, ezáltal a felhasználók személyre szabhatják és váltogathatják a mozgásformákat. Mivel a kiegyensúlyozott táplálkozásnak legalább akkora funkciója van, mint a testmozgásnak, a Galaxy Watch átlátható kalóriaszámlálóval és személyre szabható értestésekkel teszi a lehető legkönnyebbé az egészséges étrend betartását. A Galaxy eszközökön elérhető Bixby Visionnek hála könnyed tartani a diétát, az egyes étkezések befotózása, illetve a tápértékre vonatkozó információk következetes vezetése a Samsung Health alkalmazásban és a Galaxy Watch-on úgyszintén támogatja a kalóriabevitel pontosabb tervezését.

Stílusos és időtálló megjelenés, amely kiemel a tömegből

A Galaxy Watch 46 milliméteres ezüst, továbbá 42 milliméteres fekete és rózsaarany színben elérhető variánsa igazodik a különféle csuklóméretekhez és felhasználói stílusokhoz. A számlapok és az óraszíjak széles palettájának, mindent összevetve példának okáért a kitűnő minőségű Braloba óraszíjaknak hála a felhasználók leginkább személyre szabhatják az okosórájukat. A Galaxy Watch a már védjegynek számító forgatható funkciógyűrűvel továbbviszi a Samsung okosórák örökségét. A digitális kialakítást a korszerűsített funkcionalitás és az Always On monitor teszi tökéletessé. A Galaxy Watch a cég első olyan okosórája, amely az analóg órákhoz hasonlóan ketyeg és óránként jelez. A mélység effekt árnyékolja a számlapot és kiemeli annak minden részletét, ezáltal a gépezet leginkább magán hordozza a karórák szokásos jellemzőit. A Corning Gorilla Glass DX+ üvegnek hála a Galaxy Watch katonai szintű tartósságot, az 5 ATM besorolású, iparágvezető vízállóság ugyanakkor megbízható tartósságot nyújt bármely környezetben.

A Samsung Galaxy ökoszisztéma

A Galaxy Watch a Galaxy ökoszisztéma minden előnyét felsorakoztatja: akadálymentesen futtatja a Smart Things, a Samsung Health, a Samsung Flow, a Samsung Knox és a Samsung Pay alkalmazásokat, a Bixbyt és az olyan partnerapplikációkat, mint a Spotify vagy az Under Armour. A Galaxy Watch-ról elérhető SmartThings alkalmazással a felhasználók mindössze a csuklójuk érintésével tudják irányítani a tévét és a lámpákat vagy szabályozni a lakóhely hőmérsékletét. A zenehallgatás és a multimédiás tartalmak kezelése is könnyebbé válik a Samsung Watch segédkezésével, a Spotify Offline módban a felhasználók internet és okostelefon nélkül tudnak zenét hallgatni, míg az adataikat a Samsung Knox-nak hála maximális biztonságban tudhatják, a Samsung Flow alkalmazással mindazonáltal nehézség nélkül feloldhatják az asztali számítógépüket vagy a tabletüket is.

Hozzászólások lezárva.