Megérkeztek a Samsung Galaxy J6+ és J4+ okostelefonok

A meseszerű kialakítással és korszerűsített kamerával érkező Samsung Galaxy J6+ és J4+ okostelefonok egyedülálló hatékonyságot ígérnek elérhető áron.

Bámulatos monitor, trendi kialakítás

A Galaxy J6+ és J4+ üveghatású fekete hátlapja új szakaszba kezd a Galaxy J telefonok formatervezésének történetében. Az ergonomikus megjelenés prémium kinézetet kölcsönöz a szerkezeteknek, miközben a vékony kialakítás komfortos fogást nyújt.

Megérkeztek a Samsung Galaxy J6+ és J4+ okostelefonok

Megérkeztek a Samsung Galaxy J6+ és J4+ okostelefonok

A keskeny kávának, mindemellett a prémium Galaxy telefonokra sajátos 6.0 colos HD+ Infinity Display megjelenítőnek hála a legkülönbözőbb tartalmakat szintén pompás minőségben, kényelmesen tekinthetjük meg a J6+ és J4+ telefonokon, de akár játékra is használhatjuk az eszközöket. A Split Screen funkcióval mindazonáltal a maximum hozható ki a tekintélyes méretű képernyőből, ugyanis egyidejűleg akár két app is futtatható a monitoron.

A Galaxy J6+ és J4+ arcfelismerő szerepkörrel is bír az egyszerűbb feloldás érdekében, ameddig a Galaxy J6+ a szerkezet oldalán van ujjlenyomatolvasó arról gondoskodik, hogy még nagyobb biztonságban tudjuk a telefonon tárolt adatainkat.

Korszerűsített kamera

A telefonok kameráit a legkülönbözőbb felhasználói igényeknek megfelelően fejlesztették tovább. A Galaxy J6+ 13, ezenfelül 5 megapixeles duál kamerát kapott, amelyik lehetőséget nyújt, hogy a kép azon részei is természetesnek hassanak, amelyek a fókuszon kívül esnek. A kamera Élő fókusz funkciójával a mélységélesség a fotó elkészülése előtt és után éppúgy szabályozható, hogy a kifogástalan pillanatok megörökítésének semmi ne szabjon határt.

A Galaxy J6+ és J4+ készülékekben megtalálható, 13 megapixeles, F1.9 rekesznyílású lencse még kedvezőtlen fényviszonyok mellett is több fényt enged be a tiszta és éles fotók készítéséhez, miközben a lebegő gomb az egykezes fotózást könnyíti meg.

Jelentős hatékonyság

A Galaxy J6+ és J4+ telefonokra sajátos prémium külsőt a szerkezetek eszményi hangzása, hosszú üzemideje, emellett terjedelmes teljesítménye egészíti ki.

A korszerű okostelefonokat Dolby Atmos technológiával látták el a lenyűgöző, térhatású hangélmény érdekében. Legyen szó filmnézésről vagy zenehallgatásról, a modern okostelefonokkal a felhasználó úgy érezheti, hogy ő maga is részese a lejátszott tartalmaknak.

A Galaxy J6+ és J4+ okostelefonokat a felhasználók mozgalmas életéhez tervezték. A szerkezetek a korábbi Galaxy J modellekhez képest 10 százalékkal magasabb, 3.300 mAh kapacitású akkukkal érkeznek, mindent összevetve még hosszabb üzemidőt biztosítanak. A készülékeken elérhető Energiatakarékos mód leegyszerűsíti a kezdőképernyőt és önvezérelten bezárja a használaton kívüli alkalmazásokat, hogy az aksi a lehető legtovább üzemkész legyen, akkor is, amikor a leginkább szükség van rá. A négymagos 1.4 GHz teljesítményű processzornak betudhatóan a masinák egyszerűen megbirkóznak az olyan nagyobb kapacitást igénylő feladatokkal is, mint a nagyfelbontású videók futtatása, nélküle, hogy az lemerítené az akkumulátort.

Az akár 3 GB RAM kapacitásra is képes Galaxy J6+ és az akár 2 GB RAM teljesítményre képes Galaxy J4+ eszközök hazánkban 32 GB-os verzióban állnak rendelkezésre. A készülékek belső memóriája microSD kártya támogatásával akár 512 GB-ig bővíthető, mindent összevetve biztosítanak valódi teljesítményt és rugalmasságot a felhasználóknak.

A modern Galaxy J6+ három stílusos színben, fekete, ezüst és piros, a Galaxy J4+ mindazonáltal fekete, arany és pink verzióban érkezik. A Galaxy J6+ és Galaxy J4+ masinák Magyarországon 2018. októberétől érhetőek el 79.990 és 54.990 forintos ajánlott vásárlói áron.

Hozzászólások lezárva.