Samsung Galaxy A9: Élj a pillanatnak!

Örökítsd és oszd meg az élményeidet a saját szemszögedből!

A Samsung Electronics elénk tárta a Galaxy A9-et, az okostelefont, amely 4 hátlapi kamerával és több olyan funkcióval felszerelve érkezik, amelyekkel a legtöbbet hozhatod ki a napodból.

A Samsung Galaxy A9-et mindazoknak tervezték, akik tudják, mit akarnak, és el is érik azt. Nem számít, hogy egy kalandos szelfiről vagy egy nagyszerű panorámafotóról van szó, a Galaxy A9 a legjobb társ a hétköznapi élmények megörökítésében, bárhová is sodor az élet.

Samsung Galaxy A9: Élj a pillanatnak!

Samsung Galaxy A9: Élj a pillanatnak!

„A vizuális kommunikáció által uralt, rohanó világunkban óriási igény van a nagyfokú innovációkra, mindent összevetve a mobiltelefon piac vezető gyártójaként a Samsung ezen elvárások kielégítésére törekszik – közölte DJ Koh, a Samsung Electronics elnöke, az IT és mobilkommunikációs üzletág vezérigazgatója. – Az okostelefonos kamerák fejlesztésében elért eredményeinkre építve a Galaxy árucikk-csoport tagjaiban mutatkoznak be az újgenerációs modern műszaki megoldások, hogy a felhasználóink is megtapasztalhassák a korszakalkotó fejlesztések előnyeit. Izgatottak vagyunk, hogy teljesíthetjük ezen ígéretünket, és a Galaxy A9 készülékünkben bemutathatunk egy párját ritkító okostelefonos kameratechnológiát.”

Olyan izgalmas és összekapcsolt világban élünk, ahol a hétköznapi és az életre szóló pillanatokat, emlékeket rögtön megörökíthetjük és megoszthatjuk. Így az okostelefonok napjainkban már jóval többet jelentenek a fogyasztóknak puszta telefonnál. A Galaxy A9 a Samsung legmodernebb kamera innovációival felvértezve érkezik, hogy a felhasználók többet érhessenek el, tapasztalhassanak meg és több lehetőséghez jussanak a hétköznapokban is.

Modernizált, négykamerás rendszer

A Galaxy A9 okostelefonnal a felhasználók nehézség nélkül alkothatnak csodálatos, dinamikus képeket. A négylencsés kamerarendszerrel felszerelt alkalmatosság utat enged a kreativitásnak és lehetőséget teremet arra, hogy bámulatos minőségben örökítsük és osszuk meg ismerőseinkkel a legjobb kinézettel rendelkező pillanatokat.

A kétszeres optikai zoommal részletgazdag, első osztályú képek állíthatók elő akár nagyobb távolságból is.

Az ultraszéles látószögű lencsének betudhatóan a felhasználók a maximumot hozhatják ki minden pillanatból, a Jelenet optimalizálás funkcióval ugyanakkor profi fotóshoz méltó képeket hozhatnak létre. Az AI témafelismerés megoldás detektálja a kép alanyát, és a lehető legjobb minőség érdekében a beállításokat szükség során ennek megfelelően módosítja.

A mélységlencsének betudhatóan manuálisan is állítható a képek mélységélessége és fókusza, ezáltal tényleg bámulatos fotók állíthatók elő.

A Galaxy A9 24 megapixeles főlencséjével éles és világos képek állíthatók elő kedvezőtlen fényviszonyok közt is, a nap bármely szakában.

Hangsúlyos, új funkciók utánozhatatlan egész napos teljesítményért

A megbízható, 3800 mAh áramforrás gondoskodik arról, hogy a Galaxy A9 okostelefont korlátok nélkül használhassák a felhasználók. A modern telefonnal minden pillanat gördülékenyen megörökíthető, sőt, a Galaxy A9 128 GB-os tárhelyén és akár 512 GB-ig bővíthető memóriáján még több adat tárolható.

A Bixby és a Samsung Health alkalmazással, sőt még az alkalmazáspár funkcióval a Galaxy A9 kényelmessé teszi a mindennapokat.

Elsőosztályú formatervezés

A Galaxy A9 okostelefon a Samsungtól megszokott prémium kivitelezésben, három lehengerlő színben, Kaviár fekete, Limonádé kék és Rágógumi rózsaszín variánsban érkezik. A lekerekített szélek, ergonomikus kialakítás és az ívelt 3D üveg hátlap gondoskodik az ergonomikus egykezes használatról.

A Galaxy A9 Magyarországon 2018 november közepétől válik hozzáférhetővé, 199.990 forintos ajánlott vásárlói áron.

Hozzászólások lezárva.