Prémium lifestyle tévékkel indítja a Samsung 2019-et

A Samsung lifestyle tévécsaládjának két zászlóshajója, a The Frame és a Serif TV-k túlmutatnak a szokásoknak megfelelő televíziókon: egyszerű formatervezésüknek hála eleganciával töltenek meg bármilyen életteret. A kifinomult dizájnt és az eminens hatékonyságot ígérő, a felhasználók napi rutinjához kifogástalanul alkalmazkodó televíziók a 2019-es CES összejövetelen debütálnak a Samsung kiállítóterében.

„A csakis a technikai jellemzőkre koncentráló tradícióknak megfelelő televízókkal ellentétben a korszerű masinák multifunkciós lifestyle felületként olvadnak bele a felhasználók mindennapjaiba – hangoztatta Jongsuk Choo, a Samsung vizuális kijelzőkért felelős üzletágának alelnöke. – A korszerűsített lifestyle funkciókkal ellátott The Frame és Serif TV új fejezetet nyitnak a tévék történetében.”

A The Frame televízió újragondolva

Prémium lifestyle tévékkel indítja a Samsung 2019-et
Prémium lifestyle tévékkel indítja a Samsung 2019-et

Ha nem televíziós műsorokat vagy filmet nézünk rajta, Art Mode üzemmódban a The Frame kijelzőjén művészeti alkotások, képek és festmények jelennek meg digitális formátumban. Ezek a műalkotások egy szempillantás alatt művészeti galériává varázsolják a nappalinkat. A The Frame fényérzékelőjének betudhatóan a képernyő színei és fényereje folyamatosan pompásan illeszkednek a szoba megvilágításához, ezáltal a heterogén alkotások is a lehető legtermészetesebben jelenhetnek meg a televízión.

Az ez évi The Frame televíziók a kristálytiszta QLED képminőséggel érkeznek, mindent összevetve a korszerű eszközök nemcsak 100% Színgazdagságot biztosítanak, hanem a kontrasztokat is mélyebben, a fekete színt mindazonáltal sötétebben jelenítik meg. A felhasználók egyidejűleg élvezhetik a tartalmat prémium minőségben és ékesíthetik otthonaikat művészeti alkotásokkal a televízió kikapcsolt állapotában.

A The Frame Art Store nemzetközileg elismert és nagynevű galériákkal üzemel közösen, ezzel hozzáférést biztosítva több mint 1000 művészeti alkotáshoz. Az Art Store kínálata a közelmúltban bővült az olaszországi Uffizi Galéria, a hollandiai Van Gogh Múzeum, az új-zélandi Te Papa múzeum, illetve a magyarországi Szépművészeti Múzeum válogatott mesterműveivel is. A Samsung újabb és újabb galériákkal tervez együttműködést az elkövetkezendő időszakokban, annak érdekében, hogy a lehető legtöbb műalkotást kínálhasson vásárlóinak.

A Samsung mesterséges intelligenciára épülő hangvezérlésű platformjának, a Bixby-nek betudhatóan a The Frame televízió fejlett okosfunkciókkal is ellátott. A felhasználók sima hangalapú utasításokkal irányíthatják a tévét, ezenfelül érhetnek el tartalmakat, amelyiknek betudhatóan a tévénézés gördülékenyebb, élvezetesebb lesz.

SERIF TV

A Serif TV-t a Föld legjobb ipari bútortervezői közé tartozó párizsi designer testvérpár, Ronan és Erwan Bouroullec segédkezésével fejlesztette a Samsung. A televízió 2016-ban kiérdemelte a minőségi iF Design Díjat, a Wallpaper Design Díjat az Egyesült Királyságban és a Good Design Díjat Japánban. A Serif TV mindent összevetve az első Samsung televízió, amely ezekben a tekintélyes elismerésekben részesült.

A 2019-es Serif TV képminősége tovább javult, hála a legkorszerűbb QLED technológiának. A Samsung QLED TV-k díjnyertes funkciója, a Háttér mód ugyancsak megtalálható a masina korszerűsített funkciói közt, ami mindent összevetve hozzáférést nyújt a legfrissebb hírekhez, időjárási adatokhoz, mindemellett ugyanakkor azt is biztosítja, hogy a televízió kikapcsolt állapotban istenien belesimuljon otthonunk életterébe.

Hozzászólások lezárva.