Az LG Ultra monitorcsaládjának új tagjait tárja a közönség elé a CES-en

Az LG Electronics (LG) a CES-en ismerteti részleteiben is az Ultra monitorcsalád legmodernebb tagjait, köztük a kiemelkedően hatékony munkavégzést támogató UltraWide, ezenfelül a játékélményt új szintre emelő UltraGear gépezeteket.

A legalább 21:9-es képarányú eszközöket magában foglaló UltraWide termékkategória vezető innovátorának számító LG a 49 hüvelykes 49WL95 modellt a képernyő előtti munkavégzés maximális hatékonysága érdekében alkotta meg, miközben az UltraGear 38GL950G a nagyszerű képminőséget és a hihetetlenül szélsebes képfrissítést egyesíti, hogy a játékosok részére tényleg lenyűgöző élményt nyújtson.

A korszerű LG UltraWide megjelenítő

Az LG Ultra monitorcsaládjának új tagjait tárja a közönség elé a CES-en
Az LG Ultra monitorcsaládjának új tagjait tárja a közönség elé a CES-en

Az LG legfrissebb UltraWide megjelenítőjének széles, 32:9 képarányú ívelt monitora rendkívüli képminőséget nyújt. A 49WL95 mozikat idéző mérete révén egyedülálló megoldást jelent azok részére, akik eddig több képernyőn dolgoztak egyidejűleg. A 49 hüvelykes képátló és fantasztikus képarány révén az LG UltraWide ugyanabban az időben több feladathoz is felhasználható. A két, egymás mellé helyezett, egyenként 27 hüvelykes átlójú QHD képernyő felbontásának praktikus 5120×1440 képpont, emellett a 108 képpont/hüvelyk (PPI) képpontsűrűség korrekt képminőséget nyújt ahhoz, hogy az okmányok egyszerűbben olvashatók, a videók és a képfájlok ugyanakkor gördülékenyebben szerkeszthetők legyenek.

Az LG új UltraWide kijelzője valódi hatékonyságnövelő segítséget jelent, de különösen hasznos lehet a pénzügyi, informatikai, a mérnöki vagy építészeti tervező munka területén, ahol a megjelenítő pontossága és minősége elsődleges szempontot jelent. Az LG fejlett IPS technológiájának felhasználásával a legfrissebb UltraWide megjelenítő lenyűgözően korrekt színvisszaadásra képes, amely az sRGB színtér 99 százalékát lefedi. A HDR10 formátum támogatásának hála ugyanakkor a masina HDR játékokat és videókat is képes kezelni.

A óriási képernyő lehető legjobb kihasználásához az LG UltraWide kijelző egy Picture-by-Picture (PBP) üzemmódot ajánl, amivel több eredetű tartalmakat tekinthetünk meg egymás mellett, ezenfelül ugyanabban az időben jó néhány alkalmazást is kezelhetünk a képernyőn. A Dual Controller számítógépes program révén több eszközhöz csatlakozhatunk, melyeket egyetlen egérrel és billentyűzettel irányíthatunk zökkenőmentesen a Picture-by-Picture módnak betudhatóan. Az USB Type-C portokon át a felhasználók egyidőben továbbíthatnak adatokat és tölthetnek eszközöket – akár laptopokat is. A kijelző gyönyörűen ívelt megjelenítője fokozza a nézőt körülölelő élményt filmek és hasonló tartalmak megtekintésekor, míg a tiszta, minimalista stílus és a vékony fém talpazat szemrevaló stílust biztosít a készüléknek.

LG UltraGear Gaming kijelző

A CES-en bemutatkozik az LG játékosoknak szánt új, Nano IPS UltraGear megjelenítője is, mely az NVIDIA G-SYNC modern műszaki megoldás hozzájárulásával és 144Hz-es képfrissítési sebességgel biztosítja a szélsebes, permanens és szakadásmentes játékélményt. A valósághű képeket és az ámulatba ejtő színeket monitor, 3840×1600-as felbontású megjelenítő képes a DCI-P3 színtér 98 százalékának megjelenítésére. Az UltraGear kijelző 21:9 képaránya, ívelt képernyője és a gyakorlatilag káva nélküli kialakítás mellett a szerkezet hátuljára szerelt világítás is lenyűgöző élményt nyújt: a felhasználók a játék hangulatát tükröző hat eltérő színt állíthatnak be, ezenkívül ez háttérfény a szemfáradtság megelőzését is támogatja.

Hozzászólások lezárva.