Stratégiai együttműködésre lép az LG és a Landing AI

Stratégiai partnerséget kötött az LG Electronics (LG) és a Szilícium-völgyben indult startup-cég, a Landing AI. Dr. I. P. Park, az LG elnöke és technológiai vezetője, sőt még Dr. Andrew Ng, a Landing AI vezérigazgatója a 2019-es CES szakmai vásáron, Las Vegasban írta alá a megállapodást.

A két társaság a mesterségesintelligencia-fejlesztések alatt arra fog törekedni, hogy növelje az LG áruk versenyképességét és új kereskedelmi együttműködési modelleket alakítson ki. A Landing AI ehhez olyan gépi vizualizációs készülékekkel és algoritmusokkal járul hozzá, amelyek az emberi szemnél jóval részletesebb képi megjelenítésre képesek.

Stratégiai együttműködésre lép az LG és a Landing AI
Stratégiai együttműködésre lép az LG és a Landing AI

„A mesterséges intelligencia igen változatos lehetőségeket szolgáltat a gyártásban – partnerségünk az LG-vel nemcsak az AI-funkciókkal ellátott, forradalmi portékák fejlesztése iránti elkötelezettségünket demonstrálja, hanem a mesterséges intelligencia jövőjéről alkotott víziónkat is” – mondta az ezelőtt a Baidu keresőportál vezető kutatójaként és a Google Brain alapítójaként ismert Dr. Ng, a Landing AI vezérigazgatója.

Dr. Ng nézeteit hangsúlyozva Dr. Park kijelentette: „várakozással tekintünk együttműködésünkre a Landing AI-al, melynek nyomán még fejlettebb mesterségesintelligencia-megoldásokon át tehetjük komfortosabbá vásárlóink mindennapi életét.”

Hozzászólások lezárva.