Tavasszal a BMW még tovább fokozza a vezetés élményét

2019 márciusától a bajor prémiumgyártó sokrétű portfóliójának nagyon sok modellcsaládja friss felszereltségi tételekkel gazdagodik, mialatt bemutatkozik a BMW 5-ös sorozathoz elérhető BMW Individual Composition összeállítás és megérkezik a kompakt Sports Activity Coupé szegmens új etalonja, a BMW X2 M۽5i modell is.

2019 tavaszán a BMW izgalmas tételekkel gyarapítja nagyon sok modellcsaládja alapfelszereltségét és az összes régebbinél szélesebb extrafelszereltségi palettához ad hozzáférést, amelyek új szintre emelik a vezetés élményét és a személyre szabhatóság alternatíváit. A BMW 2-es Coupé, a BMW 2-es Cabrio, a BMW 3-as Gran Turismo, a BMW 4-es széria, a BMW M4 Coupé (átlagos üzemanyag-fogyasztás: 9,9 – 10,0 liter / 100 km; vegyített károsanyag-kibocsátás: 225 – 227 gramm / km) és a BMW M4 Cabrio (átlagos üzemanyag-fogyasztás: 10,1 – 10,2 liter / 100 km; vegyített károsanyag-kibocsátás: 230 – 232 gramm / km) sportos kiállását új karosszéria-kiegészítők, karosszériafényezési árnyalatok és könnyűfém keréktárcsák fokozzák, a BMW 5-ös limuzin és a BMW 5-ös Touring extrafelszereltségi portfólióján ugyanakkor az M Sport felszereltségi csomag tételeivel kiegészített BMW Individual Composition összeállítás is megjelenik.

Tavasszal a BMW még tovább fokozza a vezetés élményét
Tavasszal a BMW még tovább fokozza a vezetés élményét

A BMW X1 és a BMW X2 modellcsalád új motorváltozatokkal bővül, a kompakt méretű terepjárók károsanyag-kibocsátását ugyanakkor idén tavasztól benzinüzemű részecskeszűrő korrigálja tovább. A BMW X2 M۽5i (átlagos üzemanyag-fogyasztás: 6,9 – 7,1 liter / 100 km; vegyített károsanyag-kibocsátás: 158 – 161 gramm / km) a Sports Activity Coupé szegmens új zászlóshajójaként ünnepli világpremierjét, a modern BMW 8-as Coupé és a BMW X5 negyedik nemzedéke mindazonáltal mindössze pár hónappal bemutatkozását követően kap új karosszériafényezési és utastér-bőrözési lehetőségeket.

BMW 2-es Coupé, BMW 2-es Cabrio és BMW 3-as Gran Turismo: a sportosság és a kifogástalan megjelenés párosát most bemutatott felszereltségi opciók nyomatékosítják

A BMW 2-es Coupé és a BMW 2-es Cabrio sportos megjelenését és megnyerő kiállását 2019 márciusától például az alapfelszereltségként kínált sötétített hátsó lámpák fokozzák. A impozáns megoldást a nagyteljesítményű BMW M² Competition (átlagos üzemanyag-fogyasztás: 9,8 – 10,0 liter / 100 km; vegyített károsanyag-kibocsátás: 224 – 227 gramm / km) is megörökli, a Sport Line felszereltségi csomaggal felszerelt BMW 2-es Coupé és BMW 2-es Cabrio modellekhez mindazonáltal újabb kéttónusú, 17” és 18” méretű könnyűfém keréktárcsák válnak elérhetővé.

A 18” méretű, ikerküllő-dizájnú, Cerium Grey matt árnyalatú, eltérő méretű gumiabroncsokkal szerelt BMW M könnyűfém keréktárcsa-garnitúra eközben a BMW M²40i Coupé (átlagos üzemanyag-fogyasztás: 7,3 – 7,4 liter / 100 km; vegyített károsanyag-kibocsátás: 167 – 168 gramm / km), a BMW M²40i xDrive Coupé (átlagos üzemanyag-fogyasztás: 7,8 – 8,0 liter / 100 km; vegyített károsanyag-kibocsátás: 178 – 181 gramm / km), a BMW M²40i Cabrio (átlagos üzemanyag-fogyasztás: 7,6 liter / 100 km; vegyített károsanyag-kibocsátás: 172 – 173 gramm / km) és a BMW M²40i xDrive Cabrio (átlagos üzemanyag-fogyasztás: 8,3 – 8,4 liter / 100 km; vegyített károsanyag-kibocsátás: 188 – 191 gramm / km) modellek opcionális extrafelszereltségként elérhető tételei közt is megjelenik. A BMW 2-es széria alaposan sportos, hathengeres benzinmotorral szerelt modelljeinek karosszériafényezési palettája a új Long Beach Blue metál árnyalattal bővül, az utastéri extrafelszereltségek közé mindazonáltal a matt felületű, szénszálból készült dekorbetétek is felkerülnek.

A Sport Line és M Sport felszereltségi csomaggal megrendelt BMW 2-es Coupé és BMW 2-es Cabrio modelleket a következő években feketére fényezett hűtőrács-kerettel ajánlja ügyfélkörének a vállalat, az exkluzív varrással ellátott Dakota bőrkárpitozás ugyanakkor újdonságként jelenik meg a külön választható extrafelszereltségek palettáján.

2019 márciusától a BMW 3-as Gran Turismo is megkapja az alapfelszereltségként kínált sötétített hátsó lámpákat, a külön választható extrafelszereltségként megrendelhető adaptív LED fényszórók mindazonáltal tavasztól fekete betéteket viselnek. A külön választható extrafelszereltség részeként elérhető M Sport felszereltségi csomag során mindez magasfényű feketére fényezett hűtőráccsal, kipufogóvégekkel és külső visszapillantó-házakkal egészül ki. Az M Sport csomag modern, exkluzív tételeiként válik elérhetővé a modellhez ezenkívül a 18” méretű, csillagküllő-dizájnú, Jet Black árnyalatú BMW M könnyűfém keréktárcsa-garnitúra és a 19” méretű, ikerküllő-dizájnú, felpolírozott Jet Black árnyalatú, eltérő méretű gumiabroncsokkal szerelt BMW M könnyűfém keréktárcsa-garnitúra is. Sőt mi több, az M Sport felszereltségi csomaggal megrendelt BMW 3-as Gran Turismo modellek idén tavasztól a Mineral White metál karosszériafényezési árnyalatban is megrendelhetők.

BMW 4-es széria, BMW M4 Coupé és BMW M4 Cabrio: új karosszériafényezési árnyalatok, könnyűfém keréktárcsák és utastér-bőrözési választási lehetőségek

Újabbnál újabb személyre szabhatósági opcióinak betudhatóan a BMW 4-es széria 2019 márciusától az összes régebbinél mutatósabb alternatívává válik. A BMW 4-es Gran Coupé úrias eleganciáját példának okáért a BMW Individual Aventurine Red metál és Frozen Dark Grey metál karosszériafényezési árnyalatai emelik új szintre, míg a BMW 4-es Coupé és BMW 4-es Cabrio modellpároshoz elérhető karosszériafényezési opciók tárháza a Mediterranean Blue metál színnel bővül. A BMW 4-es széria opcionális extrafelszereltségként megrendelhető tételei közt újdonságként mutatkozik be a kéttónusú és Orbit Grey árnyalatban ugyancsak elérhető, 18” méretű, ikerküllő-dizájnú könnyűfém keréktárcsa-garnitúra és a 19” méretű, ikerküllő-dizájnú, kéttónusú Jet Black árnyalatban megrendelhető, eltérő méretű gumiabroncsokkal szerelt BMW M könnyűfém keréktárcsa-garnitúra is.

A Sport Line, Luxury Line és M Sport felszereltségi csomaggal megrendelt 4-es BMW-k utasterében újdonságként jelenik meg a külön választható extrafelszereltség részeként elérhető Dakota bőrkárpit Mocha árnyalatú fajtája és a megannyi, szénszálból készült dekorbetét, amely szintén az M Sport felszereltségi csomag kiegészítő tétele. Az M Sport és Sport Line felszereltségi csomaggal megrendelt 4-es BMW modellek már az alapfelszereltség részeként sötétített hátsó lámpákkal és magasfényű feketére fényezett hűtőráccsal gurulnak be az ügyfelek garázsába.

2019 tavaszától a BMW M4 Coupé és BMW M4 Cabrio modellpárost is sötétített hátsó lámpák díszítik. A két nagyteljesítményű modell opcionális extrafelszereltségei közt ezzel egy időben a BMW Individual Frozen Dark Blue metál karosszériafényezési árnyalata is megjelenik, sőt mi több, a Competition Package teljesítménynövelő csomaggal felszerelt BMW M4 Coupé modellek két új bőrkárpitozással is megrendelhetők lesznek: a BMW Individual finomszemcsés Merino bőrkárpitozása Sakhir Orange / Black és Silverstone / Black kéttónusú színben válik elérhetővé.

Exkluzív menetdinamika: modern M Sport Individual felszereltségi csomag a BMW 4-es sorozathoz

2019 márciusától egy modern, felettébb vonzó felszereltségi csomag válik elérhetővé a BMW 4-es Coupé, a BMW 4-es Cabrio és a BMW 4-es Gran Coupé hármasához: bemutatkozik az M Sport Individual felszereltségi csomag, amely a BMW M modellek jellegzetes stílusjegyeivel és a BMW Individual exkluzív opcióival fokozza tovább a 4-es BMW-k sportos eleganciáját. A modern opció része a BMW Individual Tanzanite Blue metál karosszériafényezés, a BMW M aerodinamikai csomag, a BMW Individual magasfényű Shadow Line külső felszereltségi csomag, a 19” méretű, V-küllődizájnú, eltérő méretű gumiabroncsokkal szerelt BMW Individual könnyűfém keréktárcsa-garnitúra és a változó áttételű sportkormány. A hátsókerék-meghajtással dolgozó modellek a csomag részeként BMW M sport futóművet is kapnak.

Az utastér ugyanabban az időben sportos és luxus színvonalú hangulatát például első sportülések, Opal White árnyalatú BMW Individual finomszemcsés Merino bőrkárpitozás, fűtött ülések, BMW M bőrkormány, világításcsomag és Piano Finish Black árnyalatú dekorbetétek teremtik meg. A BMW 4-es Coupé és a BMW 4-es Gran Coupé modellek tekintetében mindez Anthracite árnyalatú BMW Individual tetőkárpitozással egészül ki. A karosszériafényezési opciók, könnyűfém keréktárcsa-garnitúrák, bőrkárpitozások és utastéri dekorbetétek kapcsán a bajor prémiumgyártó kuncsaftjai az összes régebbinél átfogóbb palettáról válogathatnak.

BMW 5-ös széria: íme az M Sport felszereltségi csomag tételeivel kiegészített BMW Individual Composition összeállítás

A BMW 5-ös limuzin és a BMW 5-ös Touring modellpárosához 2019 márciusától megrendelhető BMW Individual Composition összeállítás a legexkluzívabb stílusjegyek és felszereltségi opciók ízlésesen komponált, M Sport tételekkel kiegészített palettáját ajánlja fel a bajor prémiumgyártó vásárlóinak. Az újdonsült tételek közt a BMW Individual Azurite Black metál, Carbon Black metál, Champagne Quartz metál, Almandine Brown metál és Rhodonite Silver metál karosszériafényezési árnyalatai, a BMW Individual 20” méretű könnyűfém keréktárcsái, a Tartufo, Caramel és Smoke White színekben elérhető BMW Individual finomszemcsés Merino bőrkárpitozás, az aktív ülésszellőztetéssel kiegészített komfortülések, a bőrborítású BMW Individual műszerfal, az Anthracite árnyalatú BMW Individual tetőkárpit és a BMW Individual utastéri dekorbetétek is megtalálhatók.

A impozáns karosszéria-kiegészítők és utastéri opciók rendkívüli palettája BMW M aerodinamikai csomaggal, BMW M sport futóművel, BMW M sport fékrendszerrel, BMW M bőrkormánnyal, világító BMW M küszöblécekkel, a BMW Individual magasfényű Shadow Line külső felszereltségi csomag tételeivel, tetejébe magasfényű feketére fényezett hűtőrács-lamellákkal egészül ki. Specifikus felszereltségi csomag részei ráadásul a LED-es ködlámpák, a trapéz alakú, krómozott kipufogóvégek és a külön választható extrafelszereltség részeként elérhető hangulatvilágítás is.

BMW 8-as Coupé az összes régebbinél gazdagabb karosszériafényezési palettával és utastér-bőrözési lehetőségekkel

A modern BMW 8-as Coupé lenyűgöző, luxus színvonalú atmoszférája a modern karosszériafényezési opciók és utastér-bőrözési opciók következtében 2019 márciusától leginkább a bajor prémiumgyártó klienseinek egyéniségét tükrözheti. A modellhez megrendelhető karosszériafényezési árnyalatok portfóliója a BMW Individual Aventurine Red metál, Tanzanite Blue metál, Brilliant White metál Frozen Dark Brown metál, Frozen Arctic Grey metál, Frozen Cashmere Silver metál, Frozen Dark Silver metál, Frozen Brilliant White metál és Pure Metal Silver metál színekkel bővül.

A BMW Individual finomszemcsés Merino bőrkárpitozás eközben a bajor prémiumgyártó azon megrendelőinek igényeit is maradéktalanul kielégíti, akik 8-as BMW-jük utasterét páratlanul exkluzív köntösbe öltöztetnék. Az opció Black, Ivory White és Cognac színvilágban, mindemellett Fiona Red / Black, Tartufo / Black, Ivory White / Tartufo és Midnight Blue / Black kéttónusú árnyalatban is megrendelhető. Újdonságként érkeznek valamint a fából készült BMW Individual utastéri betétek, amelyek magasfényű Ash Silver Effect árnyalatban válnak elérhetővé.

BMW X5: új karosszériafényezési árnyalatok és utastér-bőrözési eshetőségek

A bajor prémiumgyártó 2019 tavaszán a korszerű BMW X5 karosszériafényezési árnyalatait és utastér-bőrözési lehetőségeit egyesítő extrafelszereltségi portfóliót is tovább bővíti. A kategóriateremtő Sports Activity Vehicle negyedik generációja a Sophisto Grey Brilliant Effect metál és a Terra Brown metál színekben, továbbá a BMW Individual Ruby Black metál, Pyrite Brown metál, Ametrine metál és Tanzanite Blue metál árnyalataiban is megrendelhető lesz.

Sőt mi több, a korszerű BMW X5 utasterének az összes régebbinél átfogóbb személyre szabhatóságáról is újabb extrafelszereltségi opciók gondoskodnak. Az újdonságok közt az Ivory White / Midnight Blue kéttónusú összeállításban elérhető, kibővített BMW Individual Merino bőrkárpitozás, ezenfelül a Black, Ivory White, Tartufo, Coffee és Ivory White / Midnight Blue árnyalatokban megrendelhető BMW Individual finomszemcsés Merino bőrkárpitozás is megtalálható. 2019 áprilisától mindemellett mindezt alumínium berakással díszített, Fineline Black színű BMW Individual utastéri fabetétek egészíthetik ki, a külön választható extrafelszereltség részeként.

Érkezik a BMW X2 M۽5i, ráadásul a benzinüzemű részecskeszűrővel felszerelt BMW X1 xDrive20i, BMW X2 xDrive20i és BMW X1 xDrive25i

2019 tavaszán új zászlóshajó mutatkozik be a BMW X2 modellpalettáján: bemutatkozik a BMW X2 M۽5i, aminek extrovertált formanyelve mögé egy rettentően erőteljes négyhengeres benzinmotort építettek be a mérnökök. A BMW M TwinPower Turbo technológiával dolgozó, 2.0 liter hengerűrtartalmú kapacitás 225 kW / 306 lóerő maximális teljesítmény és 450 Nm csúcs forgatónyomaték leadására képes, amely a kompakt méretű Sports Activity Coupé modellt 5,0 másodperc alatt gyorsítja fel álló helyzetből 100 km/órás sebességre. A motorból érkező teljesítmény és forgatónyomaték a nyolcfokozatú Steptronic Sport automataváltón és a BMW xDrive okos összkerékhajtáson át jut el a négy kerékre, a legerősebb BMW X2 kimagaslóan sportos menetdinamikájáról ugyanakkor BMW M sport fékrendszer, ezenkívül az első tengelyen dolgozó mechanikus BMW M sport differenciálmű gondoskodik. 2019 márciusától eközben a BMW X1 és a BMW X2 nagyszámú benzinmotorral hajtott motorváltozata csökkenti tovább károsanyag-kibocsátását: a BMW X1 xDrive20i (átlagos üzemanyag-fogyasztás: 6,7 liter / 100 km; vegyített károsanyag-kibocsátás: 152 gramm / km), a BMW X2 xDrive20i (átlagos üzemanyag-fogyasztás: 6,5 – 6,7 liter / 100 km; vegyített károsanyag-kibocsátás: 147 – 152 gramm / km) és a BMW X2 xDrive25i (átlagos üzemanyag-fogyasztás: 6,8 liter / 100 km; vegyített károsanyag-kibocsátás: 155 gramm / km) emisszióját már az alapfelszereltség részeként benzinüzemű részecskeszűrő redukálja.

Hozzászólások lezárva.