Megérkeztek a Samsung újgenerációs viselhető eszközei

A Samsung viselhető okoseszköz portfóliója a Galaxy Watch Active okosórával, Galaxy Fit/Galaxy Fit e okoskarkötővel és a Galaxy Buds vezeték nélküli fülhallgatóval bővül. A modern készülékek komfortosabbá, stílusosabbá és szórakoztatóbbá teszik a wellness-célok elérését, és felveszik a ritmust a legkülönbözőbb igényekkel: szintúgy ajánlanak megoldást mindazoknak, akik kiegyensúlyozottabb életet keresnek, és mindazoknak, akik extra motivációval kívánják tovább javítani sportteljesítményüket.

Megérkeztek a Samsung újgenerációs viselhető eszközei

Megérkeztek a Samsung újgenerációs viselhető eszközei

„A fogyasztók részére egyre fontosabb az általános értelemben vett magas életminőség, így olyan viselhető eszközöket keresnek, melyek alternatívát kínálnak az aktív és kiegyensúlyozott mindennapok elérését – mondta DJ Koh, a Samsung Electronics IT és mobilkommunikációs üzletágának vezetője és elnöke. Mindenkinek megvan a saját módja a célok elérésére. Új viselhető tárgyaink illeszkednek az páratlan igényekhez és rutinokhoz, ezáltal pompás társat jelentenek a mindennapi edzésben, feladatokban.”

Galaxy Watch Active: a megjelenés és a sport találkozása

A Galaxy Watch Active okosórát az olyan egészségtudatos felhasználók részére tervezték, akiknek a megjelenés is meghatározó. A modern Galaxy Watch Active vékony, minimalista kialakítással, könnyed kezelhetőséggel és a Galaxy Watch prémium funkcióival érkezik, ezáltal hozzásegíti a felhasználókat a kiegyensúlyozott élet megteremtéséhez. A vásárlók a saját ízlésüknek célszerű óralappal és legkülönbözőbb színekben elérhető pánttal szabhatják személyre a modern Galaxy Watch Active okosórát.

A wellness több mint a teljesítmény nyomon követése. A Galaxy Watch Active tervezői az egészséges életmód holisztikus megközelítését vették alapul munkájuk alatt. A szerkezet mindent összevetve a sportteljesítmény mellett az alvásperiódusokat, a stressz-szintet és az egészség más legnélkülözhetetlenebb mutatóit is követi, ezáltal patronálja a felhasználókat a egész, kiegyensúlyozott élet elérésében. A Galaxy Watch Active a Galaxy-örökség legjavát vegyíti a modernizált fitnesz- és egészségfunkciókkal.

Vérnyomás-monitorozás A Galaxy viselhető eszközsorozatának új tagjaként a Galaxy Watch Active még okosabb vérnyomás-követést nyújt, közvetlenül a csuklón méri az értékeket. A San Franciscó-i University of California (UCSF) egyetemmel együttesen, konkrétan a Galaxy Watch Active felhasználóinak fejlesztett My BP Lab alkalmazással a felhasználók még egyszerűbben és hatékonyabban követhetik vérnyomásukat és egészségüket.

Mindennapi nyugalom: A stressz-szint mérése és kezelése a Galaxy Watch Active stresszkövetőjével most még egyszerűbb és komfortosabb. A stressz widgetből mostantól közvetlenül indítható a légzőgyakorlatokat támogató alkalmazás, mindent összevetve az egyensúly megtalálása most könnyebb, mint valaha.

Klasszikus teljesítménykövetés: A Galaxy Watch Active automatán felismeri a legkülönbözőbb mozgásformákat, legyen szó futásról, biciklizésről, evezésről vagy dinamikus edzőtermi erősítésről. 39 mozgásforma közül manuálisan is válaszhatnak a felhasználók, azonkívül napi célokat is beállíthatnak, hogy sokkal eredményesebben figyelemmel követhessék a fejlődést.

A Galaxy Watch Active még színesebbé teszi a felhasználók életét, és a Galaxy-ökoszisztéma zökkenőmentes integrációjával kibővíti a csatlakoztatott élményt. A Galaxy Watch Active kompatibilis az Android és az iOS rendszerekkel, és kínálja a valós idejű edzői segítséget, a beltéri és kültéri tevékenységkövetést, ezenkívül olyan híres külső alkalmazásokkal is kompatibilis, akárcsak az Under Armour, a Spotify és a Strava. A Galaxy Watch Active okosórát a Bixby-n át hangvezérléssel is irányíthatják a felhasználók, mindent összevetve hívásokat kezdeményezhetnek vagy üzeneteket küldhetnek nélküle, hogy kezükbe kellene venniük a telefonjukat.

Galaxy Fit és Galaxy Fit e: a mindennapi edzés pompás tartozéka

A Galaxy Fit és a Galaxy Fit e okoskarkötőket a fitnesz rajongóinak tervezték, legyen szó akár alkalmi futókról vagy éppen professzionális sportolókról, a készülékek az aktív életstílust támogatják. A Galaxy Fit és a Galaxy Fit e eszközöket a vékony, könnyed kialakításnak hála egész héten keresztül kényelmesen viselhetik a felhasználók.

A vékony és divatos Galaxy Fit és Galaxy Fit e intuitív és klasszikus kezelhetőséget szolgáltatnak és önvezérelten nyomon követik a felhasználó sporttevékenységét sétálás, futás, kerékpározás, evezés, edzőtermi erősítés vagy akár elliptikus tréner használata közben Az okostelefonokon megtalálható Samsung Health alkalmazásban több mint 90 heterogén mozgásforma közül válaszhatjuk ki a megfelelőt, amit a Galaxy Fit / Galaxy Fit e önvezérelten követ ezután az edzés esetén. A modernizált alvásfigyelő és az nagy tudású stressz-szintmérőnek betudhatóan a felhasználók bármikor megbizonyosodhatnak arról, hogy a jó úton járnak-e a kiegyensúlyozott élet eléréséhez.

A Galaxy Fit és a Galaxy Fit e okoskarkötőket az intuitív kezelői felületnek betudhatóan sportolás közben is gond nélkül kezelhetik a felhasználók. Az okostelefonnal szinkronizált sportkarkötők a telefonon megtalálható időjárás, naptár vagy ébresztő alkalmazást is elérhetővé teszik, valamint segítségükkel a telefon használata nélkül is fogadhatunk hívásokat, értesítéséket. Egy másik időzónába történő utazás tekintetében a Galaxy Fit automatán mutatja mindkét időzóna aktuális idejét, hogy a felhasználó simán betarthassa napirendjét. A masinák 5 ATM vízállósággal rendelkeznek mindent összevetve a zuhanyzás mellett és akár az úszás közben is a fogyasztókkal tarthatnak.

Hozzászólások lezárva.