Megérkeznek Magyarországra a Samsung 2019-es QLED TV-i

A Samsung 2019-es QLED TV szériája idén tavasszal 42 európai országban, mindent összevetve Magyarországon szintén rendelkezésre fog állni. A prémium QLED 4K televíziók már márciustól megvásárolhatóak országszerte, ameddig a QLED 8K sorozat új 82 colos tagja várhatóan áprilisban érkezik Magyarországra.

A Samsung eltérő méretekben elérhető QLED 4K és 8K televíziói gyönyörű minőségben jelenítik meg a tartalmakat és mesterséges intelligencia alapú képfeldolgozással biztosítanak bámulatos képminőséget. A Samsung 2019-es QLED TV sorozatában összesen több mint húsz 4K modell fedezhető fel, amelyek 43 és 82 colos közti méretekben érhetőek el, ilyen televízók például a Q90R, a Q85R, a Q80R, a Q70R és a Q60R konstrukciók. Ezeken felül a QLED 8K portfolió is bővül a korszerű 82 colos Q950R modellszámú 8K TV érkezésével.

Megérkeznek Magyarországra a Samsung 2019-es QLED TV-i

Megérkeznek Magyarországra a Samsung 2019-es QLED TV-i

„A tévépiacot 2019-ben az ultranagy méretű szerkezetek uralják. A Samsung QLED TV egyike a piacvezető televízióknak – hangoztatta Jongsuk Chu, a Samsung vizuális kijelzőkért felelős üzletágának alelnöke. – Izgatottan várjuk, hogy vásárlóink az egész világon megtapasztalhassák azt a prémium képminőséget, amit a QLED TV-k hoznak el otthonainkba. Célunk még mindig az, hogy nevezetes kényelmi funkciókat és bámulatos képi hatást nyújtsunk vásárlóinknak.”

A Samsung új, nagy betekintési szöget nyújtó 2019-es QLED TV-iben a háttérvilágítás fénye egyenletesen oszlik el a képernyőn a modernizált panelstruktúrának és algoritmusoknak betudhatóan. A korszerű QLED TV szerkezetek a képminőség történetében új mérföldkövet jelentő HDR10+ technológiával is kompatibilisek. A Direct Full Array megoldással a QLED TV-k minden jelenetet külön elemeznek, és ennek megfelelően jelenetenként szabályozzák a háttérvilágítást, a kontrasztot, ezenfelül a fekete szín mélységét.

A képminőséget érintő nagyszámú fejlesztés mellett a QLED tévék a Samsung saját fejlesztésű Quantum Processzorával is rendelkeznek, amely a QLED 4K, mindemellett a QLED 8K széria minden modellje tekintetében, az összes jelenetnél Mesterséges Intelligencia (AI) alapú képfeldolgozással finomítja a képet. A Quantum Processzor mellett olyan úttörő funkciók teszik a QLED TV-k okos felületét még könnyűszerrel kezelhetővé, mint a korszerűsödött Bixby melynek hála a felhasználók még egyszerűbben irányíthatják a televízióikat.

A Samsung QLED TV-i, mikor is épp nincsenek aktív használatban, a Háttér Módnak betudhatóan azonnali hozzáférést biztosítanak olyan hasznos információkhoz, mint a korrekt idő, az aktuális időjárás és a legfrissebb hírek, a felhasználók továbbá eltérő fényképeket és műalkotásokat is megjeleníthetnek a képernyőn, ezzel saját ízlésükre formálva otthonukat.

Hozzászólások lezárva.