A tévék kaphatják meg a wifi-hotspotok helyét a hotelekben az LG új rendszerével

Az LG prezentálta megbízható, hotelek részére kifejlesztett televíziós menedzsmentplatformjának új verzióját: a Pro:Centric Direct 3.0 a korábbi rendszer sikeres funkcióira épít, míg a mindennapi szállodairányítást forradalmasító, új megoldásokat ajánl. A hotel televízióira épülő platformmal a szállodavezetők megkönnyíthetik a vendégekkel való kommunikációt, mert a szerkezetek távoli vezérlésével a érdeklődők személyre szabott információkat kaphatnak, ezenfelül a készülékeken át kommunikálhatnak a recepcióval.

Összekapcsolt tárgyak a hotelszobában

A felhasználók szakaszosan hozzászoknak ahhoz, hogy saját otthonaikban összekapcsolt rendszerekben használják berendezéseiket, nagyon sok hotel viszont nehezen tartja a lépést ezzel. Az LG Pro:Centric Direct 3.0 igénybevételével a látogatók a lámpákat, a függönyöket, de akár a zárakat is irányíthatják hotelszobájuk televízióján át. A Pro:Centric Direct 3.0 a Zigbee szabványt alkalmazza az IoT masinák televíziós rendszerbe való integrálására. Ez azt jelenti, hogy a szállodatulajdonosok távolról, szobánként vagy szobablokkonként változtathatják vagy telepíthetik a rendszerbeállításokat. A Pro:Centric Direct 3.0 rendszerrel a szállodatulajdonosoknak nem kell azzal bajlódniuk, hogy egy harmadik fél megoldásait integrálják, ugyanis semmilyen más hotelmenedzsment-rendszer nem nyújt házon belüli IoT megoldást. A televíziók, a menedzsmentplatform és az IoT integráció mind egyetlen gördülékenyen telepíthető rendszer részét képezik.

A tévék kaphatják meg a wifi-hotspotok helyét a hotelekben az LG új rendszerével

A tévék kaphatják meg a wifi-hotspotok helyét a hotelekben az LG új rendszerével

Szállodai komfort hangutasításokkal

Nagyszámú szállodai résztvevő használja már saját otthonában is a Siri, az Alexa vagy a Cortana hangalapú asszisztenseket, a Pro:Centric Direct 3.0 rendszerrel ugyanakkor a szállodatulajdonosok ugyanezt a kényelmet vendégeiknek is biztosítani tudják. Az integrált hangvezérlő rendszeren át a érdeklődők mérsékelt verbális utasításokkal irányíthatják a televíziót és a többi rendszerbe kapcsolt eszközt, mindent összevetve példának okáért nem lesz többé szükségük a távirányítóra ahhoz, hogy lefekvés előtt kikapcsolják a tévét. Mikor is felkelnek, megkérdezhetik az eszköztől az aznapi időjárást és információkat kérhetnek a régióból származó látnivalókról is. Minden, ami a tévékészüléken történik önállóan, felhőben tárolt adatok használata nélkül jelenik meg, mindent összevetve a rendszeradatok folyamatosan biztonságban vannak, megfelelve az európai adatvédelmi törvényeknek.

Wifi a vendégeknek és az alkalmazottaknak

A Pro:Centric Direct 3.0 rendszerrel a webOS okostévés platformmal ellátott televíziók wifi hot-spotként használhatók, ami leegyszerűsíti a vendégszobák hálózati lefedettségének bonyolult, de létfontosságú kérdéskörét. A szálloda együttes tereiben elérhető hálózatok köztes szerepkört tölthetnek be, extra lefedettséget biztosítva a vendégszobákban újabb hozzáférési pontok megvásárlása és telepítése nélkül. Nincs szükség jeltovábbítóra a különálló, virtuális helyi hálózatok (VLAN) létrehozásához sem, a szobánként elkülönített hálózatok mindazonáltal még biztonságosabb internethasználatot biztosítanak a hotelek és látogatók részére. A Pro:Centric Direct 3.0 rendszerrel a szállodatulajdonosok távoli eléréssel változtathatják meg a jelszavakat és a hálózatok neveit, kapcsolhatják ki vagy be őket, és ellenőrizhetik a csatornák jelerősségét. Ugyanezt eltérő HSIA (High Speed Internet Access) hardverszolgáltatók vezérlőjén át is megtehetik.

Újragondolt, felkapott funkciók

A modern funkciók bevezetésével az LG azokat a korábbi megoldásokat sem hagyta el, melyek első körben népszerűvé tették a Pro:Centric Direct rendszert, amely mindent összevetve még mindig komfortos és megbízható alternatívát biztosít a szerkezetek távoli vezérlésére és személyre szabására. A Full HD minőségű témasablonok a modern verzióban már beépítve fedezhetők fel, ezáltal már az egész felhasználói felület ezt a képminőséget garantálja.

A modern LG Pro:Centric Direct olyan képességeket adott egy már közkedvelt platformnak, melyeket semmilyen más megoldás nem nyújt a piacon: ez a most elérhető legstabilabb, legrugalmasabb és legköltséghatékonyabb hotelmenedzsment-megoldás mind rádiófrekvenciás, mind internetalapú hálózatok során.

Hozzászólások lezárva.