Az LG fejlett hűtőtechnológiáját alkalmazzák ezután a GE Appliances konstrukciói

Az LG Electronics (LG) átadja a hűtőajtóba épített jégkészítő technológiájának szabadalmazott licencét a GE Appliances által forgalmazott hűtőszekrényekben történő felhasználásra. A GE Appliances-t 2016-ban a Haier vásárolta fel, az LG-vel kötött megállapodás részleteit nem hozták nyilvánosságra.

A licencmegállapodás, amely több hónapon keresztül zajló egyeztetéseket követően alakult meg, észbontóan demonstrálja egyrészt az LG szabadalmazott megoldásokból álló portfóliójának értékét – amelyiknek része a több mint 400, a hűtőajtóba épített jégkészítő technológiához kapcsolódó szabadalom –, másrészt a társaság által a háztartási gépek piacán betöltött vezető szerepet.

Az LG fejlett hűtőtechnológiáját alkalmazzák ezután a GE Appliances konstrukciói

Az LG fejlett hűtőtechnológiáját alkalmazzák ezután a GE Appliances konstrukciói

Az LG hűtőajtóba épített jégkészítő technológiája biztosítja a karcsú és megnyerő kinézet megalkotását, melynek alkalmazásával maximalizálható a hűtő belső, hasznos tere. Ez azt jelenti, hogy a szóban forgó modern műszaki megoldás kevesebb helyet foglal, mint a szokásos, hűtőbe épített jégkészítő berendezés, mindent összevetve a hűtőszekrényben több hely marad az ennivalók, italok részére.

„A hűtőajtóba épített jégkészítő berendezéshez hasonló modernizált modern műszaki megoldások kifejlesztésére az a célkitűzésünk ösztönöz bennünket, hogy még komfortosabb és még használhatóbb masinákat alkossunk vásárlóink részére” – mondta Song Dae-hyun, az LG Electronics háztartásigép- és légkondicionáló üzletágának elnöke.

Hozzászólások lezárva.