A Samsung Galaxy Note10+ 5G első helyezést ért el a DxOMark kamera tesztjén

A Samsung közzétette, hogy a modern Galaxy Note10+ 5G okostelefon első helyezést ért el a DxOMark előlapi és hátlapi kamerákat értékelő rangsorában, amellett a videós teljesítményére is a korábbi legmagasabb pontszámot kapta.

A DxOMark tesztelési rendszere olyan független rangsort formál ki, melynek támogatásával a felhasználók is gördülékenyen tájékozódhatnak az okostelefonok kameráinak fotós és videós képességeiről. A Galaxy Note10+ 5G készüléket a Samsung augusztus 7-i Unpacked összejövetelén mutatta be a Galaxy Note10+ csúcskészülékkel egyesült erővel, amely ugyanolyan magas képminőséget nyújt, legyen szó fényképezésről vagy videózásról.

A Samsung Galaxy Note10+ 5G első helyezést ért el a DxOMark kamera tesztjén

A Samsung Galaxy Note10+ 5G első helyezést ért el a DxOMark kamera tesztjén

A Galaxy Note10 és a Galaxy Note10+ olyan professzionális eszközöket ad a felhasználók kezébe, amelyekkel a tartalomgyártók és az átlagfelhasználók nemkülönben csodálatos képeket és videókat csinálhatnak. Kifogástalan képalkotási technológiának és szoftveres megoldásoknak hála a Galaxy Note10 új szintre emeli a videós és fotós élményeket, mindent összevetve kínálja a fogyasztóknak, hogy a közösségi médiában megosztott tartalmaikkal még nagyobb hatást érjenek el.

A Galaxy Note10+ 5G első helyezést érdemelt ki a DxOMark Selfie tesztkategóriájában előlapi kamerájával, amely 99 pontot ért el a teszten, a hátlapi kamerákat is értékelő 113-as összetett pontszámával ugyancsak első helyet ért el a listán.

A Samsung Galaxy Note10 és Note10+ telefonokkal a felhasználók nélküle konstruálhatnak professzionális videókat, hogy extra felszerelést kellene magukkal vinni. Az Élő fókuszos videó és a Hang Zoom funkciókkal a Note10 kiemeli az igazán kardinális tartalmakat, legyen szó kép- vagy hanganyagokról. A korszerűsített Szuperstabil felvétel ugyanakkor stabilizálja kép bemozdulásait, mostantól Hyperlapse módban is.

A Galaxy Note10 eszközökkel készült videók számítógép nélkül is gördülékenyen szerkeszthetők, az integrált Videószerkesztővel a vágási funkciók a telefonon is elérhetők. Az S Pen támogatásával a felhasználók kiválaszthatják azokat a képkockákat, amelyeket módosítani igényelnének. A DxOMark minőségi elismerésében részesült Galaxy Note10 korszerűsödött kamerájában olyan funkciók fedezhetők fel, mint a Képernyőrögzítő, az AR-irkafirka, a 3D Szkenner, emellett az előlapi kamera Éjszakai módja.

A DxOMark az iparág egyik leghitelesebb tesztlaboratóriuma, ahol az okostelefonok kameráit, lencséit és képminőségét rangsorolják heterogén szempontok alapján. A szervezet a DxOMark Selfie és DxOMark Mobile kategóriák tesztjeit a akadémiai protokollnak praktikus, a legújabb laboratóriumi berendezések által támogatott előkészületek után végzi. A szerkezetek kép- és videóminőségét vizsgáló mérnöki tesztek megbízható információkat és adatokat szolgáltatnak a fogyasztóknak a telefonok kamerateljesítményéről. A végső pontok a fotó- és videóminőséget értékelő pontszámok összesítéséből adódnak.

Hozzászólások lezárva.