Eljött az élő közvetítések korszaka – boltokban a Samsung Galaxy A80

A kommunikáció formája tetemes változásokon ment át az utóbbi években. Az okoskészülékek térnyerésével bárhol, bármikor kapcsolatba léphetünk egymással. A fogyasztóknak napjainkban már elengedhetetlen, hogy gördülékenyen, villámgyorsan, ugyanakkor kiváló színvonalon tudjanak kommunikálni egymással, a Samsung Galaxy A80 ezekre az igényekre ad pompás megoldást. A forgókamerával felszerelt, egész képernyős élményt nyújtó okostelefon már Magyarországon szintén rendelkezésre áll.

A szelfik idejét felváltotta az élő közvetítések korszaka. A fogyasztóknak egyre nagyobb az igény a villámgyors, könnyed, de egyben kiváló színvonalú kommunikációra. Az online megtekintett videók több, mint egyötöde élő közvetítés, amelyeket háromszor tovább néznek a fogyasztók, mint az előre felvett tartalmakat Egyes vélemények alapján 2020-ra az internetforgalom 88 százalékát élő közvetítések teszik ezt követően ki. A legnagyobb közösségi média oldalon több, mint 3,5 milliárd élő közvetítést indítottak a szolgáltatás fennállása óta.

Eljött az élő közvetítések korszaka – boltokban a Samsung Galaxy A80

Eljött az élő közvetítések korszaka – boltokban a Samsung Galaxy A80

A Samsung jövőbeni igényeket figyelembe véve, forradalmi újításokkal hozza el a tartalomszolgáltatás új korszakát. Az továbbfejlesztett kamerarendszerrel felszerelt Galaxy A80 okostelefont a legmodernebb közösségi média trendek figyelembevételével fejlesztette a cég. A korszerű alkalmatosság átvezeti a felhasználókat a szelfi időszakából az élő közvetítések korába. Az eszköz kamerarendszerét úgy alkották meg, hogy valós időben, kimagasló minőségben oszthassanak meg egymással tartalmakat.

Minden szögből a legjobb minőségű felvételek

Az utóbbi években egyre népszerűbbek a videós tartalmak megosztására alkalmas streaming csatornák, amelyek megkívánják a magas képminőséget. A Samsung Galaxy A80 okostelefon forgatható kamerával érkezik, aminek betudhatóan Szelfi módban is kifogástalan felvételek állíthatók elő. A telefon hátlapi triplakamerája ilyenkor automatán ugrik fel és fordul meg. Legyen szó éjszakai vagy nappali használatról, a példásan éles és élénk képminőséget a 48 megapixeles főkamera biztosítja. Az ultraszéles, emberi látómezővel megegyező látószögű lencséknek hála a pillanat valósághűen örökíthető meg. A Galaxy A80 3D Mélységérzékelő kamerája valódi mélységet ad a képeknek és filmszerű felvételeket kínál. A Szuperstabil funkcióval készült rázkódásmentes videók a professzionális akciókamerák felvételeit idézik.

Egész képernyős behatás

A leginkább közkedvelt streaming csatornák több százezres követőbázissal rendelkeznek, a feliratkozók döntő része a telefonján nézi az eltérő tartalmakat. A lehető legjobb vizuális impulzus érdekében kiemelten kardinális, hogy a képernyőn ne legyen semmi zavaró extra elem. A Samsung új Infinity Display megjelenítője hihetetlen élményt ad a fogyasztóknak. A forgatható kameráknak hála semmi nem zavarja az élményt. A 6,7 colos FHD+ felbontású Super AMOLED megjelenítő a tartalmakat a lehető legélénkebben és legrészletgazdagabban jeleníti meg. Mindennek, és a Dolby Atmos hangzásnak betudhatóan a Galaxy A80 problémamentes szórakozást nyújt videók nézéséhez, játékhoz, fényképek lapozgatásához, vagy éppen az közösségi média oldalak pörgetéséhez.

Biztonság és komfort

A Galaxy hatás részeként a Galaxy A80-ban is megtalálható a Samsung Knox, a társaság díjnyertes biztonsági platformja, amellyel a felhasználók a processzortól a szoftverig biztonságban tudhatják készüléküket. A Samsung Pass könnyed és biztonságos hozzáférést nyújt az alkalmazásokhoz és weboldalakhoz az ujjlenyomat-olvasón át.

A Galaxy A80 Nagy tudású Teljesítménynövelő funkciójával a konstrukció szükség során még magasabb teljesítménnyel és gyorsabban funkcionál. Az AI alapú teljesítményoptimalizáló számítógépes program maximalizálja az A80 processzor-, memória- és akkumulátorkapacitását, ezáltal a mindennapi használathoz igazítja a készülék üzemelését.

Hozzászólások lezárva.