Galaxy Watch Active2: Korszerűsített csatlakoztathatóság

A Samsung prezentálta a Galaxy Watch Active2 okosórát, a Galaxy portfolió legfrissebb tagját. Az árucikk-csoport hagyományait folytatva a Galaxy Watch Active2-t úgy tervezték, hogy a modern, modernizált és finomított funkcióinak betudhatóan még jobban alkalmazkodjon a felhasználók páratlan életstílusához. A gépezet hozzájárulhat a felhasználók egészségének megőrzéséhez és wellness céljaik eléréséhez, míg zökkenőmentes kommunikációt, az LTE kapcsolatnak hála ugyanakkor még rugalmasabb használatot biztosít.

A Galaxy Watch Active2 okosórával a felhasználók mindössze pár apróbb, de annál fontosabb változtatással javíthatnak életminőségükön. Segíthet elérni az olyan kitűzött célokat, mint optimális mennyiségű és minőségű alvás, edzés, stresszmenedzsment vagy a hatékonyabb munkavégzés. A keskeny és jó megjelenésű kialakítású Galaxy Watch Active2 alkalmazkodik a felhasználó napi rutinjához és igényeihez, legyen szó akár a meditációról, amikor jelentős a kikapcsolódás vagy épp fordítva, amikor mindenről szeretnénk értesülni.

Galaxy Watch Active2: Korszerűsített csatlakoztathatóság

Galaxy Watch Active2: Korszerűsített csatlakoztathatóság

„Az okosórák piaca sebesen növekszik, a Samsungnál büszkék vagyunk arra, hogy úttörő és jövőbemutató megoldásainkkal megszakítás nélkül erősítjük a jelenlétünket ebben a szegmensben is – hangoztatta DJ Koh, a Samsung IT és Mobilkommunikációs üzletágának vezetője és elnöke. „A Galaxy Watch Active2 egy olyan alkalmatosság, amellyel a felhasználók saját kezükbe vehetik egészségük és jólétük irányítását, míg egyszerűen csatlakoztathatják eltérő készülékeiket a Samsung Galaxy kiterjedt ökoszisztémájának hála, ezzel is fokozva mindennapjaik kényelmét.”

Felhasználóbarát kialakítás és személyre szabhatóság

A Galaxy Watch Active2 speciális megvalósításának betudhatóan ugyanabban az időben esztétikus és nehézség nélkül személyre szabható. Két eltérő méretben, 44 mm és 40 mm átmérővel, azonkívül kétfajta kialakításban, könnyűsúlyú alumínium kivitelben, mindennapi viseletre tervezett szilikon (FKM) pánttal, mindemellett tetszetős rozsdamentes acél kialakításban, bőr pánttal érkezik. Az okosórák azonkívül újabb stílusos pántokkal és jellegzetes számlapokkal leginkább személyre szabhatóak.

A Galaxy Watch Active2 jellegzetes, forgatható gyűrűje új, korszerűsített, digitális változatban érkezik, amely még komfortosabbá teszi a navigációt, míg maximalizálja a képernyőméretet. Az óramutató járásával megegyező, vagy éppen ellenkező irányba a széleit érintve a szépen ívelt, Super AMOLED kijelzős érintőképernyőn éppúgy lehet válogatni az applikációk közt, a korszerűsített One UI ugyanakkor szimpla, egyszerű felhasználói élményt ad a navigáció kapcsán.

Azon felhasználók, akik szeretnék, hogy órájuk ugyanolyan stílusos legyen, mint ők, egyszerűen testre szabhatják a Galaxy Watch Active2 megjelenését a My Style színkiemelő algoritmus segédkezésével. A Galaxy Wearable applikációban elérhető szerepkör alkalmazásához a felhasználóknak elég egyetlen fotót készíteni öltözékükről, ezentúl kiválaszthatnak egyet az ehhez passzoló öt heterogén színmintából, az óra ugyanakkor másodpercek alatt megváltoztatja a színét. Ennek a szerepkörnek betudhatóan a felhasználók az órát minden nap az aktuális stílusukhoz igazíthatják, vagy elmenthetik a kedvenc változatukat későbbre.

A példás társ a wellness célok eléréséhez

A Galaxy Watch Active2 egyúttal az egészség és a jó közérzet megőrzésében is hozzájárulást nyújthat a megszakítás nélküli, gyakorlati útmutatással, amelyik lehetőséget nyújt életmódot javító döntéseket hozni, legyen szó akár étrendről, edzésről, mentális egészségről, vagy épp alvásról.

A Galaxy Watch Active2 automatán felismer hét különféle mozgásformát, a futást, a sétát, a biciklizést, az úszást, az evezést, az elliptikus mozgást és a dinamikus edzőtermi erősítést, 39 mozgásforma közül mindazonáltal manuálisan is válaszhatnak a felhasználók. A modernizált Running Coach-csal, nyomon követhető a futás sebessége, azonkívül hét heterogén futóedzés-programot tartamaz, amelyek segíthetnek a kívánt célok elérésében. A Galaxy Watch Active2-ben olyan új, továbbfejlesztett egészség-szenzorok is fellelhetőek, amelyek még gyorsabban olvassák be az adatokat, ezáltal a villámgyors visszajelzésnek hála tökéletesíthető az edzésterv, és könnyebb formában maradni. A Galaxy Watch Active2 készüléken szintén rendelkezésre áll a Samsung Health, a Samsung emblematikus és közkedvelt wellness applikációja amelyik lehetőséget nyújt a stressz-szint nyomon követésében.

Csatlakoztatott életmód a Galaxyval

A Galaxy Watch Active2 támogatásával a felhasználók egyszerűen kapcsolatban maradhatnak és elérhetik csatlakoztatott készülékeiket, akkor is, ha éppen távol vannak tőlük. Az LTE kapcsolattal büszkélkedhető Galaxy Watch Active2-vel éppúgy fogadhatnak és kezdeményezhetnek hívásokat, a leginkább közkedvelt közösségi média oldalak mindazonáltal akár egy érintéssel elérhetők. A szerkezeten a felhasználók válaszolhatnak üzenetekre, kedvelhetnek posztokat vagy akár rövid videókat és filmelőzeteseket is megnézhetnek a monitoron. A Galaxy Watch Active2 patronálja a valós idejű, hang- és szövegalapú fordítást több mint 16 nyelvről mindent összevetve a Föld körüli utazásokon is hasznos társ lehet.

A Samsung a Spotify-jal való együttműködésén át még több lehetőséget ígér a fogyasztóknak, hogy elérhessék kedvenc tartalmaikat. A telefonról és a Galaxy Watch Active2 okosóráról is hozzáférhető Samsung fiókba való bejelentkezés után a Spotify egész zenei kínálata rögvest elérhető és megszakítások nélkül hallgatható. A Galaxy Watch Active2 zökkenőmentesen kapcsolódik össze más kellékekkel, ezáltal permanens hozzáférést nyújt a zenei és multimédiás tartalmakhoz.

A Galaxy Ökoszisztéma szerves része

A Galaxy család tagjaként a Galaxy Watch Active2 okosórával a Samsung Galaxy ökoszisztémájának leginkább közkedvelt funkciói is elérhetők azok részére, akik még több lehetőségre vágynak. Mikor is a Galaxy Watch Active2-t a felhasználok Galaxy okostelefonjukhoz csatlakoztatják, a Watch Camera Controller alkalmazás segédkezésével az okosórával is gyárthatnak fényképeket vagy videókat, válthatnak az előlapi és hátlapi kamera közt, akár az időzítőt is kezelhetik, az elkészült felvételek ugyanakkor megjelennek a számlapon is. A Galaxy okostelefon Vezeték Nélküli Töltésmegosztás funkciójával az okosóra könnyeden feltölthető külön töltőkábelek nélkül is.

Emellettés a Galaxy ökoszisztéma minden szolgáltatása, például a Samsung Health, SmartThings, Samsung Pay elérhető az órán és a csatlakozó eszközökön ugyancsak. A szerkezet navigáláshoz hasznosítható példaként a Bixby amely támogatásával elindítható egy edzésterv vagy éppen ellenőrizhető a jósolható időjárás. Az órát és annak tartalmait a Knox modern műszaki megoldás óvja.

A Galaxy Watch Active2 Magyarországon 2019. szeptember 20-tól válik hozzáférhetővé, két eltérő változatban. A 40 mm-es alumínium verzió 94 990 Ft, a 44 mm-es modell 104 990 Ft, a rozsdamentes acél változat 40 mm-es modellje 124 990 Ft, a 44 mm-es verzió mindazonáltal 134 990 Ft-os ajánlott vásárlói áron válik hozzáférhetővé.

Hozzászólások lezárva.