Az LG Európában is megkezdi mesterséges intelligenciával felszerelt mosógépeinek értékesítését

Az LG Electronics (LG) a legtöbb európai piacon még idén elérhetővé teszi saját mesterségesintelligencia-platformjával (ThinQ AI) felvértezett, Direct Drive hajtású elöltöltős mosógépeit. Az AI DD – vagyis a mesterséges intelligenciával együttműködő Direct Drive rendszer – révén a modern mosógépek a behelyezett ruhák súlyának és anyagának meghatározásával végeznek alapos, pedig gyengéd tisztítást, mindent összevetve a mosás gyorsabb és jobb hatásfokú lesz.

Az LG AI DD technológiája a mosási szokásokból összegyűjtött csaknem húszezer adatot elemezve állítja be a mennyiségnek és a ruhák típusának ideális legkedvezőbb mosási ciklust. Ezáltal minden alkalommal garantált a tiszta ruhanemű, sőt, hogy 18 százalékkal még jobban örzi a textíliát, ezáltal ruháink tovább képesek megőrizni eredeti minőségüket.

Az LG Európában is megkezdi mesterséges intelligenciával felszerelt mosógépeinek értékesítését

Az LG Európában is megkezdi mesterséges intelligenciával felszerelt mosógépeinek értékesítését

Az LG TurboWash 360 funkcióval a mosás mindössze 39 perc alatt elvégezhető, és a rövid idő ellenére a ruhák ugyanolyan tisztán vehetők ki a gépből: A 3D Multi Spray egyszerre négy eltérő irányból érkező vízsugárral támogatja a szennyes kitisztítását kevesebb idő alatt. A felhasználók még több időt takaríthatnak meg úgy, ha az LG MiniWash mosógépét az AI DD alá helyezik, és az ilyen formában kapott TWINWash rendszerrel két heterogén mosást is végezhetnek egyidejűleg.

Az LG inverter technológiájának betudhatóan a mosógépek az A+++ energiaosztályba tartoznak, motorjukra mindazonáltal 10 év garancia jár, mindent összevetve teljesítik az európai fogyasztók tartóssággal és a hatékonysággal kapcsolatos magas elvárásait. A nagyobb komfort érdekében az LG AI DD mosógép okoshangszóróra csatlakozva hangparanccsal is kezelhető, és működése a ThinQ applikáción át irányítható és monitorozható.

“A ThinQ mesterségesintelligencia-platform és az LG már bevált Direct Drive technológiájának kombinációja olyan fejlődést jelent az ügyfeleknek kínált előnyök területén, amelyhez hasonlóra a mosógépek múlt századi fejlődése óta nem volt példa az iparágban” – mondta Song Dae-hyun, az LG háztartásigép- és légkondicionáló üzletágának elnöke. “Precízen ilyen típusú innovációra van szükség ahhoz, hogy a háztartási készülékekkel szemben a legmagasabb igényeket támasztó európaiak bizalmát elnyerjük.”

Hozzászólások lezárva.