Galaxy Tab S6: Az első Samsung tablet HDR10+ támogatással

A Galaxy Tab S6, a Samsung továbbfejlesztett tablet kínálatának legfrissebb tagja, intuitív és magas produktivitású funkcióinak hála még többet nyújt. A cég első HDR10+ minősítéssel büszkélkedhető tabletjén a legmodernebb HDR tartalmak is csodálatos minőségben jelennek meg.

A Galaxy Tab S6 a Samsung első tabletje, amely alapos minőségellenőrzési eljárást követően kiérdemelte a HDR10+ minősítést és az ezzel közösen járó HDR10+ logót. A modern fejlesztésű HDR tartalmak megjelenítéséhez hasznosítható, nyílt forrású formátum cizellált fényerősséggel biztosítja, hogy a tartalmak úgy jelenjenek meg az eszközön, amiként azt az alkotójuk elképzelte.

Galaxy Tab S6: Az első Samsung tablet HDR10+ támogatással

Galaxy Tab S6: Az első Samsung tablet HDR10+ támogatással

A statikus, főleg a színeket és a kontrasztot előtérbe helyező HDR10 megjelenítést tovább fejlesztve, a HDR10+ dinamikus színtónus térképezést használ az összes képnél, mindent összevetve szakadatlan finomhangolja a beállításokat a gazdag színmegjelenítésért, és a részletesebb világos és sötét árnyalatokért.

A Galaxy Tab S6 HDR10+ formátuma a Super AMOLED kijelzővel és az AKG Dolby Atmos hangzással közösen megrendítő hang- és képmegjelenítést nyújt, legyen szó akár tartalomfogyasztásról, akár a találékony portfólió szerkesztéséről. A Samsung Galaxy Tab S6-on elérhető Amazon Prime alkalmazással a nézők már HDR10+ formátumban élvezhetik a legrészletesebb és legélethűbb tartalmakat.

A Galaxy Tab S6 nem az egyetlen Samsung szerkezet, amely az iparágban az elsők közt nyújt ezelőtt nem látott képernyőminőséget. Az év első felében bemutatott Galaxy S10 a cég első mobiltelefonjaként kapta meg a HDR10+ minősítést, de a legkorszerűbb csúcskészülék, a Galaxy Note10 okostelefon is segíti a formátumot. A Samsung még mindig elkötelezett a mobileszközökben van képernyők töretlen fejlesztése mellett, hogy folyamatosan a lehető legjobb élményt nyújtsák felhasználóiknak.

Hozzászólások lezárva.