Magyarországra is elért az LG legfrissebb dupla kijelzős készüléke, a G8X ThinQ okostelefon

Már Magyarországon is kapható az LG legmodernebb G-szériás, csúcskategóriás okostelefonja, az LG G8XThinQ. A szerkezet különlegessége a modernizált dupla monitor (Dual Screen), amely 360 fokban, a felhasználó elvárásainak megfelelően csatlakoztatható a telefonhoz. A G8XThinQ dupla monitora ellátott egy külső kijelzővel is, amin a telefon kinyitása nélkül láthatjuk többek közt a dátumot, időt és az áramforrás állapotát. A modern konstrukció az LG októberben mutatkozott be 5G-képes V50ThinQ modellje után a második dupla kijelzős telefon a magyar piacon.

A 2019-es, szeptemberi IFA bemutatón ismertetett eszközzel a felhasználók két azonos méretű megjelenítőn két különféle feladatot kezelhetnek egyszerre, példának okáért csetelhetnek míg videót néznek, vagy az egyik képernyőn e-mailt írhatnak, míg a másikon egy prezentációt néznek, ennek értelmében sokkal gyorsabban és kényelmesebben navigálhatnak, kereshetnek, dolgozhatnak és kommunikálhatnak.

Magyarországra is elért az LG legfrissebb dupla kijelzős készüléke, a G8X ThinQ okostelefon

Magyarországra is elért az LG legfrissebb dupla kijelzős készüléke, a G8X ThinQ okostelefon

Miközben a Dual Screen korábbi verziója két szögben volt csatlakoztatható a telefonhoz, a modern verzió 360 fokban, a felhasználó igényei szerinti szögben hasznavehető, mindent összevetve 120 fokos használattal ideális példának okáért a mobilos játékokhoz, 140 fokban minilaptopként felhasználható, de teljesen a telefon mögé is hajtható. Ha nincs szükség a második képernyőre, az mutatós kialakítású G8XThinQ szolidan kivehető a Dual Screen tokjából, mindent összevetve a felhasználók szabadon, akár út közben is választhatnak az egy- és kétkijelzős használat közül. A második képernyőn amellett egy külső monitor is elfért, amin a felhasználók például a korrekt időről, a dátumról és az aksi állapotáról tájékozódhatnak egyből, az eszköz kinyitása nélkül.

A dupla megjelenítőhöz jó néhány speciális megoldást nyújt az LG. A Game Pad szerepkört konkrétan a mobiljátékokhoz fejlesztették: a felhasználók az egyik képernyőn egy virtuális kontrollert használhatnak, mindent összevetve a másikon egész egészében láthatják a játékteret nélküle, hogy az ujjaikkal meghatározó részleteket takarnának ki. A Smart Keyboard nehézség nélkül hordozható minilaptoppá formálja a szerkezetet azzal, hogy az alsó képernyőt egész értékű billentyűzetre váltja, amellyel gyorsabb és komfortosabb az e-mailek és üzenetek írása, a böngészés és a prezentációk szerkesztése.

Az LG G8XThinQ tekintetében az ujjlenyomat-leolvasót a megjelenítőbe építették, az előlapi kamera mindazonáltal egy tetszetős, vízcsepp alakú bevágásban kapott helyet, ezáltal a felhasználók a 6,4 hüvelykes FullVision megjelenítőt egész egészében kiélvezhetik. A szerkezet ezen felül egy 32 MP-es előlapi kamerát és egy kettős hátlapi kamerarendszert kapott, kiegyensúlyozott sztereó hangzásáról két 1,2 W-os hangszóró, hosszú üzemidejéről mindazonáltal egy 4000 mAh-s akku gondoskodik.

Hozzászólások lezárva.