Magának vásárolja és adagolja az öblítőt az LG új mosógépe

Az LG Electronics (LG) a CES-en mutatta be legfejlettebb ruhaápolási innovációját. A 2020-as CES legjobb innovációinak odaítélhető elismerést kiérdemlő LG ThinQ elöltöltős mosógép a mesterséges intelligenciát alkalmazó Direct DriveTM (AI DD) motorral és ugyancsak AI-alapú terméktámogatási szolgáltatással érkezik.

Az AI DD meghajtású mosógép az LG úttörő jelentőségű Direct Drive motorjába fektetett 20 éves fejlesztési munkára épít. A modern háztartási alkalmatosság nem kizárólag a ruhatöltet mennyiségét és súlyát képes felmérni, de a mesterséges intelligencia és fejlett szenzorok alkalmazásával a szövetek típusát is azonosítja minden programindítás előtt. Mélytanulási technológiájával a mosógép ezeket az információkat húszezer – a mosási szokásokhoz kapcsolódó – adattal hasonlítja össze, ennek nyomán ugyanakkor optimalizálja a beállításokat a lehető legjobb mosási eredmény eléréséhez. A masina ezzel nem kizárólag a hatékonyságot növeli, de 15 százalékkal meghosszabbítja a ruhadarabok élettartamát is.

Magának vásárolja és adagolja az öblítőt az LG új mosógépe

Magának vásárolja és adagolja az öblítőt az LG új mosógépe

Az LG korábbi legokosabb mosógépe felismeri a pólókból és nadrágokból álló (azaz az ágyneműktől és másfajta vegyes szövettípusoktól eltérő) vegyes töltetet és úgy programozza be a mosási ciklust, hogy a dobmozgások, a hőfok és a program hossza ehhez illeszkedve a legjobb eredményt hozza. Az LG új, felhasználóbarát adagolási funkciója képes automatán, a töltet méretéhez és a mosás időtartamához igazítva adagolni a folyékony mosószert és az öblítőt. A korszerű LG Smart Pairing szerepkör önműködően küldi el az adott töltethez ideális szárítási beállításokat a konstrukcióval kompatibilis LG szárítógépnek, mindent összevetve a felhasználók a ruhatisztítási folyamat végén a lehető legjobb eredményt kapják.

Az nagy tudású mosógép az LG ThinQ mobilalkalmazáson át kapcsolódik az Amazon Alexához, ezáltal képes értesítéseket küldeni arról, ha a mosószer kifogyóban van. A felhasználók az alkalmazáson át felhatalmazhatják az Amazon automatizált online vásárlási szolgáltatását (Amazon Dash Replenishment, ADR) arra, hogy automatán újrarendelje az előzetesen kiválasztott mosószert és öblítőt, mindent összevetve a megrendelt portékák egyből házhoz érkeznek.

Az AI DD mosógépet az LG okos terméktámogatási szolgáltatásával (Proactive Customer Care) is ellátták, amely a társaság fejlett mesterséges intelligenciájának hozzájárulásával teszi még komfortosabbá a házimunkát, míg a árucikk élettartamát és teljesítményét is növeli. A szolgáltatás rögvest, még a bekövetkezésük előtt értesíti a felhasználót a lehetőség szerinti problémákról, figyelmeztet a elengedhetetlen javításokra és hasznos karbantartási tanácsokat is ad az LG termékekhez, hogy azok a lehető legjobb teljesítményt nyújtsák.

Az AI-funkciók mellett a mosógép újabb kényelmi funkciókat is ígér, amelyek időt spórolnak a felhasználónak és garantálják az emelkedett teljesítményt:

a TurboWash 360 jelölés azt jelenti, hogy az erőteljes fúvókák egyidejűleg több szögből irányítják a ruhákra a vizet teljesen körülölelve azokat, ezáltal a mosószer mélyen a ruha szálai közé hatolhat. Ezzel a technológiával még nagyobb ruhamennyiség során egyaránt példás eredmény válik hozzáférhetővé, akár 30 percnél rövidebb mosóprogramokkal is;

a 3D Multi Spray rendszer egyidejűleg öt eltérő irányból fújja a vízsugarakat, ezzel szélsebesen feloldva a makacs szennyeződéseket;

az LG TWINWash megoldás mindazonáltal időt takarít meg azzal, hogy egyszerre két dózis ruha mosását kínálja: egy kisebb töltet az alsó mosódobba helyezhető, amíg a nagyobb porció ruha a felső, tradicionális mosódobban tisztul.

Hozzászólások lezárva.