A Galaxy S20 új szintre emeli a mobilfotózást

Legyen szó akár gyenge megvilágításban készült képekről, akár távolabb található témákról, a remek kép elkészítéséhez elengedhetetlen a kifogástalan felszerelés. A Samsung Galaxy S20 professzionális kamerája egybeolvasztja a legmodernebb kamerahardvereket és a mesterséges intelligencia alapú szoftveres megoldásokat a impozáns eredményekért. A Galaxy S20 kamera-technológiájával a felhasználók a fényképezés és a videofelvétel teljesen új módját ismerhetik meg, a kép megtervezésétől egészen a végleges felvétel elkészültéig.

Kristálytiszta felvételek: 108 MP/64 MP szuperfelbontás

A nagyobb felbontás részletesebb fotókat jelent. A Galaxy S20 kamerája szupermagas-felbontású képeket rögzít, mindent összevetve minden részlet tűélesen kivehető. A kamera képszenzora 108 MP a Galaxy S20 Ultra, a Galaxy S20 és Galaxy S20+ tekintetében mindazonáltal 64 MP. Ezelőtt, amennyiben a egész képből csak egy kivágott részletre volt szükség, a lényeges részletek csupán néhány esetben maradtak élesek, a Galaxy S20 szenzoraival viszont a kivágott fotók felbontása is magas marad.

A Galaxy S20 új szintre emeli a mobilfotózást

A Galaxy S20 új szintre emeli a mobilfotózást

A rendkívüli felbontást és zoomot a szenzorok megvalósításának fejlesztése kínálja, amely alatt a képszenzorok mérete és az azokat vezérlő modern műszaki megoldás is változott. A nagyobb képszenzorok több fényt fogadnak be, mindent összevetve részletesebb képek készülhetnek akár sötétebb környezetben is.

Az S20 Ultra 108 megapixeles szenzorával emeli magasabb szintre a kameratechnológiát, amely a nona-binning és a re-mozaic megoldások igénybevételével szélsőséges fényviszonyok közt is képes tiszta és éles fotókat készíteni.

Nona-binning modern műszaki megoldás a kimagasló képminőségért: A nona-binning modern műszaki megoldás kilenc képpont kombinációjából készít egyet, ezáltal a 108 megapixeles szenzor 12 MP minőségű fotókat rögzít. A nona-binning támogatásával megvalósított nagyobb pixelek több fényt nyelnek el, ezáltal tisztább képeket alkotnak még gyengébb megvilágítás mellet is.

Re-mozaic nagy fényű közegben: A re-mozaic modern műszaki megoldás átállítja a pixelek elrendezését a részletesebb rögzítés érdekében. Az algoritmus a tradicionális RGB mintázatnak megfelelően rendezi el a pixeleket, mindent összevetve tűéles részleteket jeleníthet meg erősen megvilágított terekben is. A felhasználók egyszerűen válthatnak a 108 MP módra a Villámgyors Beállítások közt, a Kamera/ Fotó/ Képarány/ 108 MP menüpont alatt.

Még távolabbra, jobb minőségben: Space Zoom ultranagyítás a teleobjektív lencsével

A Galaxy S20 Ultra Space Zoom ultranagyítás technológiája Hybrid optikai zoom és Szuperfelbontású, mesterséges intelligencia alapú zoom kombinációját használja, ezáltal a felhasználók akkor is közel lehetnek a fotó témájához, ha igazság szerint távol vannak.

A Galaxy S20 új Hybrid optikai zoomja a fejlett, nagy felbontású képszenzor erejét összevonja egy olyan új lencsetechnológiával, amely a szokásos optikai zoomnál több lehetőséget nyújt a fogyasztóknak. A korszerű technológiával a Galaxy S20 és S20+ háromszoros Hybrid optikai zoomra, ameddig a Galaxy S20 Ultra tízszeres Hybrid optikai zoomra képes. A mesterséges intelligencia alapú digitális zoom támogatásával az S20 és S20+ telefonokkal akár harmincszoros, az S20 Ultrával mindazonáltal akár százszoros zoom szintén rendelkezésre áll.

A százszoros zoom eléréséhez a Galaxy S20 Ultra hajlított lencséket és egy nagy felbontású képszenzort használ. A hajlított lencsék tízszeres Hybrid optikai zoomot tesznek lehetővé, a szuper zoom modern műszaki megoldás mindazonáltal újabb tízszeres nagyítást nyújt a mesterséges intelligencia alapú multi-frame képfeldolgozással, amely csökkenti a remegést és a nagy távolságú zoomolásnál jelentkező minőségromlást. Mindent elsöprő lencseoptika és a nagy felbontású képszenzor segédkezésével elmosódásmentes képek állíthatók elő.

48 MP képszenzor: Az S20 Ultra 48 MP képszenzora a fényképezés körülményeitől, a fényerősségtől és a nagyítási aránytól függően választ a tetra-binning és a re-mozaic feldolgozási módok közül. A tetra-binning modern műszaki megoldás négy pixelből készít egyet, mindent összevetve konstruál egy nagyobb pixelekből álló 12 MP minőségű képet. A re-mozaic technológiával újrarendezett RGB pixelek tekintetében minden képpont egyedileg funkcionál és akár tízszeres nagyítási arányt nyújt.

Hajlított lencsék: A Galaxy S20 Ultra hajlított lencséivel még nagyobb zoom kapacitás fér el akár egészen kis helyen is. A lencse laposan fekszik a telefon kamerájának alsó részén. A telefon hátsó részén beérkező fényt egy prizma irányítja a lencsére, amely ezáltal egy sor optikai elemen át 90 fokban megtörik és egy periszkóphoz hasonlóan növeli a fókusztávolságot. A kamera magasságának és szélességének csökkenésével egyesült erővel ezáltal rendhagyó zoom esélyek kerültek be a rendszerbe.

Az isteni kép elkészítése már-már képtelenség a helyes szerkezetek nélkül. A Galaxy S20 forradalmi kameratechnológiájával mindenki részére rendelkezésre állnak a kifogástalan szerkezetek a legjobb fotók elkészítéséhez.

Hozzászólások lezárva.