Sorompós beléptető rendszer a Mediano Thermal Camping bejáratán

A sorompóval ellátott beléptető rendszer nem csak elegáns, de megbízható és precíz megoldás az autós forgalom megfelelő szabályozására. Tanúsíthatja ezt a sikondafürdői Mediano Thermal Camping is, melyet most referenciaként mutatunk be. A kemping bejáratán korábban élőerős portaszolgálat működött, de az állandóan ugrásra kész őrszemélyzet még így sem volt képes minden elvárásnak megfelelni. A kemping vendégeinek kényelme, az áthaladás egyszerűsítése és a biztonság fokozásának érdekében ezért automatikusan működő biztonsági megoldást kerestek. A biztonságtechnika és a sorompó technika összekapcsolásával egy korszerű megoldásra volt szükségük.

Elképezésük szerint a biztonságtechnika rendszer automatikusan szabályozza a forgalmat, de segítse és biztosítsa a gyors áthaladást az arra jogosultak számára. Ezek mellett fontos volt még, hogy a biztonsági rendszer, egyszerűen kezelhető, valamint elegáns megjelenésű legyen.

Mediano Thermal Camping sorompó

Mediano Thermal Camping sorompó

Az egyik legjobb forgalomszabályozó a sorompó. Ezt össze lehet kapcsolni bármilyen beléptető rendszerrel, aminek köszönhetően a komplex megoldás feleslegessé teszik az emberi beavatkozást, minden folyamat automatizált lesz.

Mediano Thermal Camping sorompós beléptető rendszer

Mediano Thermal Camping sorompós beléptető rendszer

A kemping elvárásaihoz legjobban igazodva cégünk egy Cryptex kártyás beléptető rendszer, illetve ehhez egy Ditec automata sorompó kiépítését javasolta. A sorompós beléptető rendszer az áthaladás vezérlésén túlmenően rögzíti a be-, illetve a kilépés dátumát és idejét, illetve figyelemmel kíséri a lejárt kártyák használatának kísérletét is. A kemping, illetve a beléptető rendszer használatához elegendő egy proximity kártyát pár másodperc alatt felprogramozni, és máris használatra kész.

Mediano Thermal Camping biztonságtechnika megoldás a kártyás beléptető rendszer

Mediano Thermal Camping biztonságtechnika megoldás a kártyás beléptető rendszer

Attól az időponttól és addig az időpontig, ameddig a rendszerben be van állítva. A Cryptex kártyás beléptető rendszer ráadásul nem kér extra fizetést, a nap minden órájában ugyanolyan éber, és a szép szavak sem hatnak rá. Tökéletes megoldás a forgalomszabályozással kapcsolatos elvárásokhoz.

Korszerű biztonságtechnika - Ditec sorompó és Cryptex beléptető rendszer

Korszerű biztonságtechnika – Ditec sorompó és Cryptex beléptető rendszer

A Cryptex kártyás beléptető rendszer mellé egy Ditec automata sorompó került telepítésre. A nemzetközi szinten elismert Ditec márkanév önmagában garancia a minőségre. Ráadásul cégünk számos helyen épített már ki hasonló sorompós beléptető rendszert, melyet évek óta megelégedéssel használnak. A Ditec sorompó és a Cryptex beléptető rendszer összekapcsolása révén egy igazán megbízható, egyszerűen és precízen használható automata rendszer került kialakításra az Alarm & Automatic System Kft részéről.

Mediano Thermal Camping Cryptex beléptető rendszer

Mediano Thermal Camping Cryptex beléptető rendszer

A sikondafürdői Mediano Thermal Camping elvárásainak tökéletesen megfelelve, a 2010-ben kiépített Cryptex beléptető rendszer és Ditec sorompó határozottan szabályozza a forgalmat. Kizárólag az arra jogosultakat engedi át bejáratán. Pontosan úgy, ahogyan azt eredetileg a megrendelő elképzelte, teljes kényelmet, gyors és ellenőrzött forgalomszabályozás mellett.

Hozzászólások lezárva.