Magyarországra is megérkeztek az LG 2019-es kijelzői

Magyarországra is megérkeztek az LG 2019-es kijelzői

Három professzionális, konkrétan grafikai és tartalomkészítési munkákra kifejlesztett monitorral és egy, a gamerek igényeire szabott kijelzővel mutatkozott be Magyarországon az LG 2019-es monitorportfóliója. A most bemutatott prémium modellek együttes tulajdonsága a hihetetlenül széles színtartomány megjelenítésére képes Nano IPS kijelzőpanel, amely például a fotósok, vágók és grafikusok részére biztosít rendkívüli előnyöket.

tovább

Zabolátlan teljesítmény a vezetés specifikus élményével

Globális bemutató a korszerű BMW M8 Coupé és a korszerű BMW M8 Cabrio modellpárosában: a hajtáslánc és a futómű konfigurálását kínáló „Setup” gombbal a fékrendszer beállításai is személyre szabhatóvá válnak, míg a most bemutatott „M Mode” gomb a közúti és a versenypályás vezetés preferenciáit részesíti előnyben.

tovább

Robbanásszerű fejlődés előtt áll az okosotthonok piaca

Robbanásszerű fejlődés előtt áll az okosotthonok piaca, a magyar megoldások iránt hangsúlyos az internacionális kíváncsiság

Robbanásszerű fejlődés előtt áll az okosotthonok piaca nemzetközileg, az önvezető gépkocsik után jönnek az „öntanuló” otthonok, a modern megoldások ugyanakkor új mestereket igényelnek, új szakmákat hoznak létre, amelyre a magyar fejlesztőknek is időben kell felkészülniük – nyomatékosította Szarvas Péter, a Chameleon Smart Home tulajdonosa megjegyezve, hogy a magyar megoldások és…

tovább

Csehország a francia szabályok alapján építi meg nagysebességű vasútjait

Csehország a francia TGV társaság szabályai és normái alapján akarja kiépíteni saját nagysebességű vasúti hálózatát. Az együttműködésről a kelet csehországi Pardubicében, egy szakmai szimpóziumon írt alá együttes emlékeztetőt a cseh vasútvonalak kezelője (SZDC) és francia partnere (SNCT) – jelentette a CTK hírügynökség.

tovább