Biztonsági rács referenciák

A biztonsági rács a riasztórendszer mellett az egyik legismertebb vagyonvédelmi eszköz. Az egyre jobban terjedő elektronikus vagyonvédelmi eszközök mellet a mechanikus védelem népszerűsége továbbra sem csökken. Ennek egyik legfőbb oka az lehet, hogy a biztonsági rács, értékeink védelmét, egy egészen más oldalról oldja meg. Míg az elektronikus védelem működéséhez folyamatos áramellátásra van szükség, addig egy biztonsági rács esetében ez nem szükséges. A riasztórendszer hátránya, hogy már csak a betörés tényét jelzi, míg a biztonsági rács meg is akadályozhatja a betörést. A riasztórendszer előnye viszont hogy a betörésről azonnal értesítést kaphatunk mobiltelefonunkra, vagy a távfelügyeletet ellátó cég meg tudja tenni a szükséges lépéseket. Az igazán jó vagyonvédelem az, ha elektronikus és mechanikus védelem is van. Azaz, legyen egy kitűnő riasztórendszer, távfelügyeleti csatlakozással, és legyen biztonsági rács is. Ez a kettő együtt szinte lehetetlenné teszi a behatolást, és valódi védelmet nyújt értékeinknek.

Az Alarm & Automatic System Kft 2001-óta foglalkozik vagyonvédelemmel. Számos biztonságtechnika referenciánk bizonyítja szakértelmünket. Számtalan riasztórendszer és motoros rács kivitelezését végeztük az elmúlt évek alatt. A következő néhány biztonsági rács referencia nem csak az illetéktelen behatolást képes megakadályozni, de elegáns megjelenésével nem is csúfítja el a védett épületet.

Szent Ilona gyógyszertás feltekeredő motoros biztonsági rács

Szent Ilona gyógyszertás feltekeredő motoros biztonsági rács

2011 szeptemberében a Budapest XII kerületében, a Böszörményi út 27 szám alatti Szent Ilona gyógyszertár felújítása során az Alarm & Automatic System Kft többféle munkát is végzett. A bejártra egy motoros mozgatású rács került felszerelésre. A motoros biztonsági rács vezérlése a belső oldalról nyomógombbal, a külső oldalról pedig beléptető rendszerről történik. A MABISZ minősítésű motoros rács palástja horganyzott kivitelben készült, a lefutók és a burkolat pedig fehér szinterezéssel. A gyógyszertárba lépve egy elegáns automata ajtó és üvegportál is kialakításra került.

Újhartyán városközpont motoros biztonsági rács

Újhartyán városközpont motoros biztonsági rács

2006-ban Újhartyánban az új városközpont kialakítása során került felszerelésre motoros biztonsági rács, valamint egy komplett üvegportál és egy automata ajtó. Ez a biztonsági rács épületen belül került elhelyezésre. Fő funkciója egy üzlethelység védelme.

Sugár Üzletközpont Shanghai gyorsétterem biztonsági rács

Sugár Üzletközpont Shanghai gyorsétterem biztonsági rács

Az Örs Vezér téren lévő Sugár Üzletközpontban 2010-ben nyílt meg a Shanghai gyorsétterem. Az itt felszerelésre került biztonsági rács fő feladata, hogy az étterem nyitva tartásán kívül biztonságosan lezárja a kiszolgáló pultot. A közel 5 méter széles biztonsági rács felnyitott állapotban teljesen eltűnik az álmennyezetben, de lezárt állapotban is esztétikus megjelenést biztosít. Ennek a munkának a külön érdekessége volt, hogy az üzletközpont normál működését nem zavarhatta meg a biztonsági rács felszerelése. Így a kivitelezésre éjszaka került sor.

További biztonsági rács és egyéb biztonságtechnika információkért látogasson el weboldalunkra: www.autosec.hu

Hozzászólások lezárva.