Bárhova jegyzetelhetünk a Phree virtuális toll segítségével

Egy újabb technikai eszköz, amely forradalmasíthatja az üzenetküldést és a jegyzetelést. A Phree névre keresztelt valóságos, de mégis virtuális toll egy különleges íróeszköz, melynek segítségével szinte bármilyen felületre írhatunk.

A mobilhoz vagy táblagéphez csatlakozott kis írószerszám a jeleket átküldi, így a mobil vagy táblagép képes azt valós időben megjeleníteni és rögzíteni. A Phree virtuális toll tényleg alkalmas bármilyen szilárd felületet használni, így akár a saját testünkre vagy éppen a falra is írhatunk vele. Igaz ott nem hagy nyomot, csak a rögzítő eszközben.

Phree virtuális toll írás közben

Phree virtuális toll írás közben

A virtuális toll kiötlői és tervezői szerint a termék számtalan helyen képes bizonyítani létjogosultságát, gondoljunk csak egy-egy gyorsan felírandó telefonszámra vagy névre, címre. Vagy gondoljunk csak a jelszavak sajátos és egyedi vonásának lehetőségére. A Phree segítségével a kezünk ügyébe került első tárgyra ezt feljegyezve a táblagépünk automatikusan elmenti, letudva ezáltal a gondot.

Phree virtuális toll

Phree virtuális toll

A Phree toll azonban ettől még egy kicsit többet is tud. Rendelkezik egy kis kijelzővel, amin keresztül értesülhetünk például a beérkező telefonhívásokról, sőt, akár egy tollvonással keresztül is húzhatjuk, azaz elutasíthatjuk azt. A másik kiegészítője a beépített Bluetooth, amely lehetőséget kínál akár fülhallgató párosítására, ezáltal egyszerű telefonálásra a tollon keresztül.

Phree virtuális toll által rögzített tartalmak

Phree virtuális toll által rögzített tartalmak

Mint sok más érdekes és hasznos terméknek, a Phree tollnak is a Kickstarteren indult a pályafutása. Jelen pillanatban már ott tart, hogy összegyűlt a pénz a megvalósításhoz és remélhetőleg alig egy éven belül megérkezik az első sorozat gyártott Phree virtuális toll is.

Phree virtuális toll telefonálás közben

Phree virtuális toll telefonálás közben

Azt, hogy a jövő mit hoz és mennyire lesz sikeres a Phree toll, azt még jelen pillanatban nem tudjuk, mindenesetre az érdeklődés nagy, hiszen a projekt beindításához kért 100 000 dollár egyetlen nap alatt összejött.

Hozzászólások lezárva.