A Fisher Multi Inverter klíma egészséges és komfortos levegőt kínál

Élje át az otthoni légkör feledhetetlen nyugalmát és kényelmét. Ezt kínálja Önnek a Fisher Multi Inverter klíma. Nyáron hűt, télen fűt és egész évben tiszta, egészséges levegőt biztosít.

Szereti a nyári füllesztő forróságot? Otthonában, a négy fal között? Amikor képtelen elaludni, mert a forró levegő körbe öleli? Vagy inkább szeretné kontrollálni a lakásának hőmérsékletét? Kellemesen hűvös szobában éjszakázni nyáron, pár perc alatt befűtött nappaliban tévézni télen? Az inverteres motorral szerelt Fisher Multi Inverter klíma számtalan extra kiegészítővel nyújtja az energiatakarékos hűtést és fűtést. A korszerű klíma olyan technikai megoldásokat hordoz, melyeknek köszönhetően még a legmodernebb inverteres gázkazántól is olcsóbban állítja elő a fűtési energiát. Ön mire költené az akár százezer forintos megtakarítást?

A hatékony hűtés és fűtés ugyanakkor nem kizárólagos tulajdonsága a Fisher Multi Inverter klíma jellemzőinek. Az eszközt ugyanis kis helyigénnyel tervezték. Így a berendezés egyetlen kültéri egységéhez akár négy beltéri klímát is csatlakoztathatunk. Természetesen a helyiségek hűtése és fűtése egymástól függetlenül szabályozható.

Fisher Multi Inverter klíma szobába beépítve

Fisher Multi Inverter klíma szobába beépítve

A Fisher Multi Inverter klíma kiváló páramentestő funkcióval is rendelkezik. Esős időjárás okozta magas páratartalom esetén, vagy egy hétköznapi nagymosás után könnyen befülled a szoba levegője. Ilyenkor megjelenhet a falon a penészfolt, kialakulhat a kellemetlen közérzet, és oda a család belső békéje. A Fisher Multi Inverter klíma páramentesítő funkciója azonban a levegő hőmérsékletének jelentős megváltoztatása nélkül csökkenti a páratartalmat. A ruhák gyorsabban száradnak, a penészfoltnak esélye sincs, és a családi béke is megmarad, jöhet a nyugodt, megérdemelt pihenés és szórakozás.

Fisher Multi Inverter klíma kültéri egység

Fisher Multi Inverter klíma kültéri egység

A Fisher Multi Inverter klíma további előnyei között ugyanakkor meg kell említeni a hatékony levegő-tisztítását. A több lépcsőben megvalósuló légtisztítás eredményeképpen a helyiség friss, egészséges levegőt biztosít a nap minden percében. Az ionizátor és az ezüst-ion szűrő elpusztítja a lebegő baktériumokat, spórákat. A katalitikus szűrő a kellemetlen szagokat előidéző molekulákat, valamint az egészségre veszélyes gázokat közömbösíti. Ezen megoldások együttesen védik az Ön és családja egészségét. Ráadásul allergén időszakokban hosszú szellőztetésre sincs szükség, ami jelentősen csökkenti a por, a pollen és egyéb kellemetlen reakciókat kiváltó anyagok jelenlétét a beltérben.

A Fisher Multi Inverter klíma modern technikai megvalósításai az Ön és családja kényelmét, egészségét védik, valamint energiatakarékos kivitele a havi rezsiköltségre is jótékony hatással van. Használja ki, élvezze az otthon egészséges, komfortos levegőjét nap mint nap.

Hozzászólások lezárva.