Ditec ajtónyitó Taksonyban is

A Ditec ajtónyitó még a nagy forgalmú helyeken is kíválóan teljesít. Ékes bizonyítéka ennek a Taskonyi Községháza bejáratának kapujára telepített ajtónyitó.

A községháza modernizációjának első lépésében felújították az ajtót, amely új szárnyakat és burkolatokat jelentett. A nagy forgalom miatt azonban szükségessé vált az egyszerűbb használatot és kényelmesebb áthaladást biztosító automatikus ajtónyitó. A feladat szerint a fából készült és üvegbetéteket tartalmazó ajtó rendszeres, néha folyamatos igénybevételre tervezett automatikával kell felszerelni. Az is fontos kritérium volt, hogy az ajtónyitó gyorsan tárja ki a kaput és precízen, lehetőleg minél csendesebben zárja vissza.

Technikai szakembereink a feladat megoldására egy Ditec ajtónyitót javasoltak. Ez a svéd technika minden professzionális igényt kielégít. Kimondottan nagy forgalmú üzletek, intézmények, ipari létesítmények kivitelezéséhez ajánlott. A Ditec ajtónyitó egy kiforrott konstrukció, amely többféle kivitelben választható. A nyitásszám és a nyitási sebesség egyaránt fontos szempont, de az ajtószárny tömege is mértékadó. Ezek ismeretében lehet kiválasztani a Ditec ajtónyitó legmegfelelőbb típusát.

A minőségi megoldást tükröző ajtónyitó 12 V vagy 24 V technológiával rendelkezik, amelyhez csatlakozik egy beépített akkumulátor is. Ennek feladata, hogy áramkimaradás esetén megbízhatóan és folyamatosan működjön. A beépített OSD akadályérzékelő, illetve a biztonsági fotocellák az áthaladók testi épségét, illetve a vagyontárgyak biztonságát fokozzák. Teljesen kizárt, hogy a Ditec ajtónyitó normális működési körülmények között bárkit vagy bármit odacsukjon.

Ditec ajtónyitó kiforrott konstrukció, többféle kivitelben választható

A Ditec ajtónyitó kiforrott konstrukció, többféle kivitelben választható

Még egy fontos érv a Ditec ajtónyitó választása mellett, hogy a nagy erő aránylag kis méretben összpontosul. Így a korszerű technika barátságosan megfér bármilyen egyedi stílussal.

Tekintve a széles skálán részletezett előnyöket, a Taksonyi Községháza bejáratára is Ditec ajtónyitó került. Ez folyamatos lehetőséget kínál az ügyfeleknek az ajtó érintése nélküli az áthaladásra, ráadásul pontosan, halkan be is záródik. Kényelmet és biztonságot nyújt az embereknek, valamint modern technológiát és korszerű, hosszú távú megoldást az önkormányzatnak.

Hozzászólások lezárva.