Játékra tervezve: megjött a Samsung CRG5

A Samsung a 27 colos CRG5 (C27RG5) gaming monitorral bővíti ívelt megjelenítő portfólióját. A sorozat legmodernebb tagja olyan modernizált gaming funkciókkal érkezik, mint a sebes, 240Hz-es frissítési ráta és az NVIDIA G-SYNC kompatibilitás, míg egyedi képi világot és erős, villámgyors teljesítményt nyújt, akár nagy felbontású játékok során is.

„A Samsung a legfrissebb grafikai megoldásokat alkalmazza az modernizált ívelt kijelzőinél, mindent összevetve biztosítva mesés, újgenerációs játékélményt a gamerek részére – mondta Seog-gi Kim, a Samsung vizuális monitorok üzletágának ügyvezető alelnöke. – A 240 Hz-es frissítési ráta és az NVIDIA G-SYNC kompatibilitás mindazonáltal kínálja, hogy a CRG5 ívelt gaming megjelenítő felhasználói még a nagy grafikai igényű játékokat egyaránt nagyszerű minőségben élvezzék.”

Játékra tervezve: megjött a Samsung CRG5

Játékra tervezve: megjött a Samsung CRG5

Az igazán csodálatos élményt a 27 colos CRG5 megjelenítő 1500R-es ívelt monitora biztosítja, amely a 240Hz RapidCurve modern műszaki megoldásnak betudhatóan sebes frissítési rátával minimálisra csökkenti a monitor válaszidejét. A megjelenítőt az NVIDIA hitelesítette, hogy az megfelel a G-SYNC kompatibilitás teljesítmény- és képminőségi követelményeinek, és könnyed, szaggatásmentes, emellett alacsony késleltetési idejű játékot nyújt, full HD felbontásban (1920×1080).

A meglehetősen kidolgozott és részletes képmegjelenítés érdekében a kijelző 3000:1-es kontrasztaránnyal érkezik, azonkívül még mélyebb feketéket és világosabb fehéreket tudja visszaadni, legyen szó a játék legfényesebb vagy akár legsötétebb részeiről. A CRG5 megjelenítő függőleges igazítású (VA) panel kijelzővel is ellátott, amely a nagy látószögnek betudhatóan csodálatos játékélményt nyújt.

A CRG5 vékony kávájának betudhatóan a kijelző három oldalon is csaknem egész kijelzős megjelenítést nyújt, mindemellett egy erős ergonomikus állvánnyal van felszerelve, amely hozzájárul, hogy a játékosok kényelmesen elmerülhessenek a játékban. A gamerek előre beállított megjelenítési opciók közül választhatják ki a játék műfajához illeszkedő beállításokat, a haladó szintű testreszabási eshetőségek ugyanakkor lehetővé teszik akár három különálló megjelenítési profil létrehozását, az mérsékelt váltás érdekében.

A CRG5 egy olyan, ívelt gaming megjelenítő portfólió tagjaként mutatkozik be, amelybe például a forradalmi, 49-inch-es CRG9 is tartozik. A magasfelbontású, ultraszéles gaming kijelző, betudhatóan a 32:9. es képaránynak, a drámai 1800R értékű ívelt monitornak és a HDR1000 technológiának, lenyűgöző, részletgazdag és színhelyes képet nyújt. A Dual QHD megjelenítő (5120×1440) megalkotására a Samsung a forradalmi Quantum Dot technológiáját használja, amely rendkívüli pontossággal tudja visszaadni valósághű színeket.

A CRG5 gamer kijelző Magyarországon augusztus közepétől válik hozzáférhetővé.

Hozzászólások lezárva.