Villámgyors és időtálló PRO Plus és korszerűsített EVO Plus microSD kártyák a Samsungtól

A Samsung elénk tárja a korszerű PRO Plus microSD és az újratervezett EVO Plus microSD kártyákat. A 2021-es kártyákkal a cég a felhasználók széles körének nyújt ideális megoldást, legyen szó otthoni vagy professzionális körülményekről. A korszerű microSD kártyák nagyszámú különféle kapacitású kivitelben, kivételes olvasási és írási sebességgel azonkívül időtálló kialakítással érkeznek.

A korszerű microSD kártyák ideálisak lehetnek mobileszközök memóriájának bővítésére és kiváló színvonalú fotók rögzítésére, 4K Ultra HD (UHD) videók és egyéb tartalmak kezelésére akciókamerákon és drónokon, akár extrém helyzetekben is.

Villámgyors és időtálló PRO Plus és korszerűsített EVO Plus microSD kártyák a Samsungtól
Villámgyors és időtálló PRO Plus és korszerűsített EVO Plus microSD kártyák a Samsungtól

A legmodernebb Samsung microSD kártyák fejlett védelemmel rendelkeznek, kettővel több réteg tartja őket biztonságban, mint a korábbi modelleket, ezáltal képesek ellenállni a víznek, az extrém hőmérsékleteknek a röntgensugaraknak, a kopásnak a leejtésből adódó károknak és a mágnesességnek is.

„A hobbi-felhasználók és a mesterek ugyancsak olyan memóriakártyákat keresnek, amelyek szimplává teszik az adatok mentését és előhívását, míg biztosak lehetnek abban, hogy a leglényegesebb képeik és videófájljaik biztonságban vannak – mondta KyuYoung Lee, a Samsung márka- és termékcsapatának alelnöke. – A Samsung legkorszerűbb microSD kártyái a fogyasztóknak leginkább létfontosságú tulajdonságokat és képességeket kínálják, magasabb sebességgel, különleges megbízhatósággal és tartóssággal biztosítják a mindennapok és a munkavégzés alatt elengedhetetlen teljesítményt.

A Samsung microSD kínálatának legmodernebb darabjai, a PRO Plus microSD kártyák, a tartalomgyártók részére készültek, speciális olvasási és írási sebességük akár a 160 MB/s, ezenkívül a 120 MB/s-ot is elérheti A PRO Plus microSD kártyák 128 GB, 256 GB és 512 GB kapacitással állnak rendelkezésre.

Az EVO Plus microSD kártyát úgy tervezték, hogy az alkalmi felhasználók megbízható társa legyen és stabil teljesítményt biztosítson a mindennapi használat alatt. Akár 130 MB/s átviteli sebességre is képes és 1,3-szer gyorsabb szekvenciális olvasási sebességet nyújt az előző verzióhoz képest. Az EVO Plus microSD kártya 64 GB, 128 GB, 256 GB és 512 GB kapacitású kivitelben elérhető.

Hozzászólások lezárva.