DITEC kapunyitó automatikák

DITEC kapunyitók – megbízható működés és tökéletes kényelem télen-nyáron. A távirányítású kapunyitó ma már elterjedt kényelmi eszköz, mely komfortosabbá teszi otthonunkat, könnyebb és egyszerűbb az elindulás és a hazaérkezés. Igen csak széles a kapunyitó kínálat, szinte megszámlálhatatlan márka és cég verseng a vásárlók kegyeiért. Nem csoda, hogy összezavarodik a vásárló, és sok esetben a körültekintő, és gondos választás helyett, megveszi a legolcsóbbat. Nincs is ezzel probléma, ha csak 10dkg felvágottról és 2 kifliről van szó, mert ha nem jó, egyszerűen kidobom. Kapunyitó esetében azonban még a legolcsóbb is több tízezer forintba kerül, így érdemes alaposan megvizsgálni, mint is vásárolunk és kitől.

Csak olyan márkájú kapunyitót érdemes választani, amely már bizonyított. Nagy múltú céget, mely több évtizedes hazai kapunyitó tapasztalattal rendelkezik. Van hazai márkaszervize, széles körű telepítő és szervizhálózata. Így nem fordulhat elő, hogy egy meghibásodás miatt, új kapunyitót kell venni, mert a korábban kedvező áron vásárolt kapunyitó forgalmazója megszűnt, alkatrész és szerviz nincs. Ha igazán hosszú távon szeretné megoldani a kapunyitó problémáját, válassza a DITEC kapunyitó automatikákat. A DITEC Európa legnagyobb automata bejáratokat gyártó cége, közel 40 év kaputechnika tapasztalatával a legmagasabb szintű felhasználói biztonságot, megbízható működést és országos szervizhátteret biztosít.  A DITEC az elmúlt 20 évben Magyarország legismertebb kaputechnika márkájává vált. A DITEC kapunyitók hosszú távú megoldást nyújtanak szinte bármilyen kapunyitó igényre.

DITEC OBBI kapunyitó

DITEC OBBI kapunyitó

Az OBBI a legnépszerűbb kapunyitó kétszárnyas kapukra. Családi és kisebb társasházak kapuira alkalmazható maximum 2 méteres kapuszárny méretig.

DITEC LUXO kapunyitó

DITEC LUXO kapunyitó

A LUXO az erő és az elegancia fokmérője. Egy és kétszárnyú kapukhoz alkalmazható kapunyitó, családi és nagyobb társasházak esetében, vagy akár ipari igénybevételre is, maximum 5 méteres kapuszárnyak esetében.

DITEC FACIL kapunyitó

DITEC FACIL kapunyitó

A FACIL csuklókaros kapunyitó vastag kapuoszlopok esetén alkalmazható. Családi és kisebb társasházak kapuinak mozgatására alkalmas 2 méteres kapuszárny méretig.

DITEC ARC kapunyitó

DITEC ARC kapunyitó

Az ARC kapumozgató motor kimondottan vastag kapuoszlopokhoz lett tervezve, csuklókaros kivitelben, maximum 5 méteres kapuszárnyakra, és akár ipari igénybevételre is alkalmazható.

DITEC CUBIC kapunyitó

DITEC CUBIC kapunyitó

A CUBIC kapunyitó a legelegánsabb automatika. Kovácsoltvas és más elegáns kapukhoz lett tervezve, ahol esztétikai okok miatt fontos a mozgató motor elrejtése.

DITEC CROSS lakossági toló kapunyitó

DITEC CROSS lakossági toló kapunyitó

DITEC CROSS ipari kapumozgató

DITEC CROSS ipari kapumozgató

A CROSS kapunyitó család tolókapuk mozgatására alkalmas. Háromféle automatika családi és társasházakhoz, és háromféle ipari kapumozgató lakóparkokhoz és ipari igénybevételre.

DITEC GLOBE kapunyitó garázskapukhoz

DITEC GLOBE kapunyitó garázskapukhoz

A GLOBE kapunyitó szekcionált és billenő garázskapuk automatizálására lett tervezve. A GLOBE kapunyitóval könnyedén mozgatható akár a 6 méter széles garázskapu, akár kisebb társasházak esetében is.

DITEC DOD ipari kapunyitó szekcionált kapukhoz

DITEC DOD ipari kapunyitó szekcionált kapukhoz

A DOD ipari kapunyitó motor elsősorban szekcionált ipari kapuk mozgatására alkalmas, akár 19 méteres kapumagasság esetében is. 

A DITEC kapunyitók többsége szünetmentesíthető, így áramkimaradás esetén is működik. A DITEC kapunyitók mindegyike sokoldalú és intelligens vezérléssel rendelkezik, mely rendkívül széleskörű alkalmazhatóságot biztosít, és akár beléptető rendszer is csatlakozatható. Vásároljon megbízható kapunyitó márkát, hogy Ön is élvezhesse az a kényelmet és biztonságot, amit csak a DITEC biztosít.

Bővebb kaputechnika és kapunyitó információk weboldalunkon: www.aas.hu

Hozzászólások lezárva.