DITEC ipari gyorskapuk a Reckitt Benckiser Kft-nél

A Reckitt Benckiser a világ egyik vezető háztartási vegyi áru és tisztító termékeket gyártó vállalata, mely meghatározó jelentőségű az egészség- és szépségápolási piacon is. Többek közt olyan márkanevek tették ismerté, mint a Cillit Bang, a Vanish, a Calgonit, vagy a Nurofen. A Reckitt Benckiser termékei a háztartások millióiban megtalálhatók és a világ szinte minden országában közkedveltek. A Reckitt Benckiser 150 év tapasztalatával és innovációjával, társadalmi felelősségvállalásával Magyarországon is kiemelt helyet foglal el. Tatabányai üzemének 2011-es fejlesztésének részeként egy speciális kaputechnika megoldás, 2db DITEC SMART ipari gyorskapu került beépítésre. Az két ipari gyorskapu rendkívül gyors működésével jelentősen segíti az üzem működését. Az elegáns, fehér színű ipari gyorskapu nem csak a logisztikát segítik, de az kaputechnika megoldás esztétikus megjelenésével az üzemet is szebbé teszi.

A DITEC Európa legnagyobb automata bejáratokat gyártó cége. Közel 40 év kaputechnika és automatizálási tapasztalatának, a folyamatos fejlesztéseknek és a megbízható működésű berendezéseiknek köszönhetően az ipari gyorskapuk terén vezető szerepet tölt be. A gyorskapu egy speciálisan kialakított ipari kapu, mely tervezésénél a gyors nyitás és zárás volt a fő szempont.

DITEC ipari gyorskapuk a Reckitt Benckiser Kft-nél

DITEC ipari gyorskapuk a Reckitt Benckiser Kft-nél

A Reckitt Benckiser Kft-nél felszerelt 2db SMART ipari gyorskapu a DITEC alaptípusa. Még ez az alaptípus is, a legmodernebb vezérlő elektronikával rendelkezik, mely lehetővé teszi a beléptető rendszer általi irányítást is. Ebben az esetben a húzókapcsolós működtetés volt az igény. A targoncás, a gyorskapu előtt megállva, egy fentről lelógó láncot húz meg, ekkor a gyorskapu kinyílik. Áthaladást követően automatikusan záródik. Az áthaladók védelméről, a rácsukódást megakadályozó biztonsági fotocella gondoskodik.

Ipari gyorskapu a Reckitt Benckiser Kft-nél

Ipari gyorskapu a Reckitt Benckiser Kft-nél

A DITEC ipari gyorskapu rendszerek széleskörűen alkalmazhatók minden olyan helyen, ahogy nagy forgalmú nyílások lezárása szükséges egy gyorsműködésű PVC ponyvakapuval. Raktárak, üzemek és áruházak a legnagyobb gyorskapu felhasználók.

DITEC SMART ipari gyorskapu

DITEC SMART ipari gyorskapu

A SMART ipari gyorskapu háromfázisú ipari motorja intenzív igénybevételre lett tervezve. Nem jelent problémát a napi 500 nyitás és zárás sem. Maximálisan 6000x6000mm-es méretben készül, bármilyen egyedi méretben, felár nélkül. Kültéren is alkalmazható -30°-ig és ellenáll akár az 50km/órás szélnek is. A DITEC ipari gyorskapuk kilenc gyönyörű színben és átlátszó kivitelben is rendelhetők.

DITEC ipari gyorskapu az Alarm & Automatic System Kft-től

DITEC ipari gyorskapu az Alarm & Automatic System Kft-től

Legyen az Ön cégében is biztonságosan és megbízhatóan működő ipari gyorskapu. Válassza a DITEC ipari gyorskapu rendszereket, és hívja a szakértőket. Az Alarm & Automatic System Kft 12 év szakmai tapasztalata és a gyorskapu referenciák önmagukért beszélnek.

További ipari kapu és gyorskapu információk weboldalunkon: www.gyorskapuk.com

Hozzászólások lezárva.