A Samsung Smart TV-ken lesz hozzáférhetővé első alkalommal a Facebook videoalkalmazása

A Samsung Electronics Smart TV-in bevezetésükkel egy időben válik hozzáférhetővé a Facebook új, tévés videoalkalmazása. Az applikáció a modern, 2017-es paletta mellett hozzáférhető lesz a 2016-os és 2015-ös Smart TV-ken is. A Samsung tovább erősíti átfogó vezető szerepét a televíziókészülékek piacán azzal, hogy elsőként segíti a Facebook új alkalmazását.

„Örömmel hozzuk el a Föld közösségi csatornáit a Samsung Smart TV tulajdonosoknak. A Samsung Smart felülete egyre nagyobb értéket képvisel, mint platform” – közölte Sangsook Han, a Samsung Electronics vizuális megjelenítők üzletágának alelnöke. „Több fronton folytatjuk az innovációt, ideértve a technológiákat és a partneri megállapodásokat is, hogy felhasználóink részére minél szélesebb szolgáltatási palettát kínálhassunk.”

A modern, tévére cizellált Facebook videoalkalmazás lehetőséget nyújt, hogy a közösségi felületen megosztott videókat tekintélyes képernyőn élvezhessük. Az alkalmazáson át a felhasználók megnézhetik a barátaik vagy kedvenc oldalaik által megosztott videókat, de élő közvetítéseket is nyomon követhetnek a tévé képernyőjén, vagy válogathatnak a számukra ajánlott tartalmak közül.

Az alkalmazás használatához a felhasználóknak be kell jelentkezniük a Samsung Smart Hubba, és le kell tölteniük az alkalmazást. A Facebookba történő egyszeri bejelentkezést követően máris hozzáférhetnek a korszerű tartalmakhoz.

A Samsung az év elején már közzétette korszerűsített Smart TV kínálatát, amely a vásárlói igényeknek megfelelően egyszerűbb és letisztultabb felhasználói felületet kapott.

A korszerű funkcióknak betudhatóan a felhasználók a tévéjükhöz csatlakozó minden készüléket egyetlen eszközzel, a Samsung One Remote-tal irányíthatják. A felhasználók azonfelül közvetlenül a televízión élvezhetik kedvenc élő tévéműsoraikat és a fizetős videotár-szolgáltatásokat, mindezt Smart View mobilalkalmazásukon át egyetlen kattintással vezérelve.

A korszerűsített Smart Hub platform a cég új QLED TV palettájával jelent meg a 2017-es CES-en. Nagyon sok más párját ritkító sajátos mellett a QLED TV-k színei drámaian átalakultak, és ez az első modern műszaki megoldás a világon, melynek 100 százalékos színtérfogat visszaadását Európa egyik hatalmas műszaki-tudományos társasága, a Verband der Elektrotechnik (VDE) hitelesítette.

Hozzászólások lezárva.