Újgenerációs játékélmény mobilon

A Samsung, a Galaxy Note10 bemutatása után nem sokkal, a legtöbb Galaxy tulajdonos részére elérhető, exkluzív Glow skin bejelentésével ünnepli a Fortnite fejlesztőjével, az Epic Games-szel folytatott együttműködését. A modern játékbéli kinézetet a Galaxy Note10 sajátos Fénylő Prizma árnyalata ihlette, amely a visszaverődő fény csillogását idézi.

A játékban már elérhető új Glow skinnel tovább bővül a Samsung exkluzív tartalmainak köre. 2018-ban a cég a Galaxy skinnel ünnepelte a Fortnite Androidos megjelenését, amely csupán a Galaxy Note9 és Galaxy Tab S4 készülékeken volt elérhető. Az kooperáció tovább bővült a 2019-es év első felében, mikor is megjelent a játéban az iKONIK skin és az ehhez tartozó példa nélküli tánc, a Love Scenario, amit az iKON együttes K-Pop sztárja, Jung Chanwo állított össze a Galaxy S10 készülékhez.

Újgenerációs játékélmény mobilon

Újgenerációs játékélmény mobilon

A Galaxy konstrukciók szélesebb körén elérhető új Glow kinézet bázisát a tavalyi Fate skin adja, amit a Galaxy Note10 Fénylő Prizma színeinek megfelelően alakítottak keresztül. Az partnerség is mutatja a Samsung gaming iránti elkötelezettségét, ahol releváns funkciója van a Fortnite káprázatos sikereinek is.

A játék 2017-es indulása óta igazi kulturális jelenséggé vált, mára több mint 250 millió regisztrált felhasználóval és világszinten 2 milliárd dollárnál is magasabb bevétellel. A partneri megállapodás exkluzivitást garantál a Samsungnak, mindent összevetve a Fortnite Androidon csakis a Galaxy Store-ban és az Epic Games weboldalán át válik hozzáférhetővé. A Samsung konstrukciói a mobilgaming legmagasabb szintjét hozzák el a felhasználóknak. A Galaxy Note10 a cég legkorszerűbb és korábbi legerősebb okostelefonja, aminek rendhagyó funkciói megkönnyítik az összetett játékok futtatását is.

A Galaxy Note10 AI-alapú Game Booster funkciója elemzi a játékosok szokásait és a fejlesztőktől, példának okáért az Epic Games-től érkező adatokat és ezeket alapul véve optimalizálja a szerkezet teljesítményét a felhasználók specifikus igényeinek megfelelően. Mindazoknak, akik az előkelő grafikájú RPG játékokat kedvelik, a rendszer szebb megjelenést és stabil képkockaszámot nyújt, az alkalmi játékosoknak ugyanakkor jobb áramforrás teljesítményt nyújt, mindent összevetve hosszabb ideig tudnak játszani.

A szoftveres újítások mellett a Galaxy Note10 figyelemre méltó hardveres fejlesztéseket is kapott elődeihez képest. A csúcskészülék erőteljes, nagy tudású akkumulátora optimalizálja a fogyasztást az egyéni igényeknek megfelelő felhasználási szokások alapján, mindent összevetve a felhasználóknak nem kell kompromisszumot kötniük a játékélményben. A túlmelegedésért elsődlegesen felelős, intenzív teljesítményt igénylő játékokhoz a Galaxy Note10 különlegesen vékony, páratlan tervezésű hőcserélő rendszerrel érkezik. A mindössze 0.35t vékony párologtató kamra nem növeli a gépezet méretét, ugyanakkor a hőmérséklet szabályozásával optimalizálja a Note10 teljesítményét, ezáltal akadályozva meg a túlmelegedés okozta akadozást.

A csatlakoztathatósági lehetőségekkel a felhasználók kihasználhatják a szolgáltatók által kínált legmagasabb hálózati sebességet, mindent összevetve minden helyzetben kapcsolatban maradhatnak. A szupergyors kapcsolat, illetve az erőteljes CPU és GPU segédkezésével félelmetes képek jeleníthetők meg a Note10 kijelzőjén.

Hozzászólások lezárva.