Galaxy A21s okostelefonnal bővült a Samsung Galaxy A szériája

A Samsung elénk tárja a modern Galaxy A21s okostelefont, amely korszerűsített funkciókkal és továbbfejlesztett megoldásokkal bővíti a neves Galaxy A sorozatot. A masina olyan, mindenki részére lényeges újításokkal érkezik, mint a csodálatos Infinity-O határtalan monitor, a quad kamera és a hosszú üzemidő, mindez elérhető áron.

“A Galaxy A21s prémium innovációkkal, ugyanakkor megfizethető áron érkezik – közölte Samu Zsófia, a Samsung Magyarország kommunikációs vezetője. – Megszakítás nélkül bővítjük a Galaxy A sorozatot, hogy minden felhasználó részére ideális telefonos élményeket kínáljunk, függetlenül az anyagi lehetőségeitől.”

Galaxy A21s okostelefonnal bővült a Samsung Galaxy A szériája

Felhőtlen szórakoztatás

A Galaxy A21s a Samsung csodás, 6,5 colos HD+ Infinity-O határtalan kijelzőjével érkezik, hogy problémamentes felhasználói élményt nyújtson. A 20:9-es képarány a Dolby Atmos hangzással legjobb alternatíva a csodálatos tartalmakhoz.

Az A21s modellekben is megtalálhatók a Galaxy A sorozatra sajátos izgalmas formatervezési megoldások. A gépezetek 3D Glossy és Hologram effektekkel vibráló színek széles skáláját kínálják a felhasználóknak. A keskeny kialakítás eszméletlen súlyelosztást biztosít, ezáltal a készülék kényelmesen simul bele a tenyérbe a vékonyabb káváknak és a lekerített sarkoknak betudhatóan.

A mobilfotózás új horizontja

A Galaxy A21s fantasztikus quad kamerájával és okos fotós megoldásaival még egyszerűbben állíthatók elő kiváló színvonalú képek és videók. A 48 megapixeles főkamerával és a 8 megapixeles ultraszéles-látószögű kamerával nagyszerű tájképek komponálhatók. A 2 megapixeles Makro kamerával lenyűgözően tiszta közeli felvételek állíthatók elő olyan komponensekkel, amelyek fölött a mindennapokban elsiklana a tekintet. A 2 megapixeles Mélységérzékelővel az Élőfókusz mód az embereket, állatokat, vagy éppen ételeket kiemelő professzionális háttéreffektekkel nyújt támogatást a legszámottevőbb részletre koncentrálni. A még személyesebb képekről ugyanakkor az előre telepített matricák, filterek és arcfelismerő effektek gondoskodnak.

Rendkívüli hatékonyság egy karnyújtásra

A Galaxy A21s hosszú élettartamú, 5000 mAh kapacitású akkumulátora és 15W Gyorstöltése kínálja, hogy a felhasználók több időt töltsenek játékkal és böngészéssel, mint a konnektor mellett ülve. A 32 GB belső tárhely és az 512 GB-ig bővíthető külső tárhely elegendő a leglényegesebb emlékek megőrzéséhez. A komfortosabb használat érdekében a One UI Core felhasználói felületén elérhető az egykezes használat és a sötét mód is.

A mindennapokat tovább könnyíti az A21s arcfelismerés-technológiája és ujjlenyomat-olvasója. Elég a szerkezetet az arc elé tartani és a képernyőzár egyből feloldódik. Az arcfelismerés-technológia nemcsak hozzáférést nyújt, hanem biztonságban tartja a magán adatokat is.

Hozzászólások lezárva.